Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο από το «Άλμα»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε το Κε.Δι.Βι.Μ 2 Άλμα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με θέμα: "Το θεραπευτικό παιχνίδι στον αυτισμό - Μια άλλη διάσταση".

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, ενώ οι ομιλητές κυρία Μ. Κοκκαλίδου η μοναδική στο θεραπευτικό παιχνίδι στον αυτισμό απέδειξε πως όντως είναι μοναδική και ο κύριος Β. Νταφούλης Διευθυντής της Παιδοψυχιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ανέλυσε το ιατρικό προφίλ του αυτισμού.

Το Κε.Δι.Βι.Μ 2 Άλμα για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για τους ανέργους, εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, αλλά είναι ευαισθητοποιημένο και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συμβάλλοντας έτσι στην αποδοχή και την ένταξή τους στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον που δείξατε. Μας δίνετε την δύναμη να δραστηριοποιηθούμε με περισσότερο ζήλο σε άλλα θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία μας. Επίσης ευχαριστούμε τα Νέα Φλώρινα για την πλήρη κάλυψη της ημερίδας.

Με εκτίμηση
Γεωργόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.