Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Φλώρινα για ρομαντικούς… (video)

Η Φλώρινα στο τέλος της άνοιξης. Τα χρώματα της φύσης σε όλο τους το μεγαλείο... Άλλη μια εξαιρετική δουλειά του Δημήτρη Πασίνη, αφιερωμένη σε όλους τους ρομαντικούς…

«Εαρινές πινελιές ευδαιμονίας» λοιπόν… Απολαύστε τες…

18 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!!
    παράκληση, άλλαξε τον τίτλο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάζος ο Βουνίσιος21 Μαΐου 2016 στις 11:50 π.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 2:25 που ακριβώς βρίσκεται αυτό το σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ΒΑΡΟΣΙ πίσω από τον κτίριο Αριστοτέλη

      Διαγραφή
  4. Δημήτρης Πασίνης21 Μαΐου 2016 στις 12:17 μ.μ.

    Ευχαριστώ τους διαχειριστές του blog για την δημοσίευση καθόσον δίνεται η δυνατότητα να δουν πολλοί άνθρωποι εικόνες που δεν δύνανται συχνά να παρακολουθήσουν.

    Όσον αφορά τον τίτλο, χρησιμοποίησα την λέξη ευδαιμονία με την έννοια την "καλής ψυχικής διάθεσης" (εάν αυτό εννοεί ο καλός φίλος της 11:13)

    Σημείωση: Οι εικόνες κινηματογραφούνται σε ποιότητα εικόνας 4Κ και σας προτρέπω να τις παρακολουθείται στην μέγιστη δυνατή ανάλυση (ρύθμιση από το "γρανάζι" κάτω-δεξιά του YouTube)

    Σας ευχαριστώ για την αποδοχή του video...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι πολυ κριμα σε καθε προσπαθεια που γινεται διαφημισης της πολης μας να μενουμ εμονο στα 500 μετρα στο ποταμι ... περιοχη ζωολογικου - τει - αγιου νικολαου , σιδηροδρομικου σταθμου - κυκλου , νεου δημ.παρκου και αγιας παρασκευης , δακ και χωρια περιφερικα της πολης ( ακριτας , βροντερο , κλεινες , σκοπια , πολυποταμος .. νυμφαιο ακομη πιο περα ή αγιος παντελεημονας ) Φραγμα τριανταφυλλιας-αχλαδας . Εργα των τοσων καλλιτεχνων μας και αθλητικες ομαδες που τοσες εχουμε . Δραστηριοτητες να φαν οι κοτες !! ( απο σινεμα και ψαρεμα μεχρι αναρριχηση σε τοιχους και σκοποβολη ) ... Κριμα και παλι κριμα που δεν υπαρχει λιιιιγη περισσοτερη φαντασια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης Πασίνης21 Μαΐου 2016 στις 7:09 μ.μ.

      Αγαπητέ φίλε. Το συγκεκριμένο video, αποτελεί ένα touristic spot, συγκεκριμένης μικρής χρονικής διάρκειας, που σκοπό έχει την ανάδειξη του στόχου (της Φλώρινας εν προκειμένω) μέσα από γρήγορα εναλλασσόμενες σκηνές ώστε στο πέρας της ακρόασης να μένει η επιθυμητή νότα νοσταλγίας ή επιθυμίας επίσκεψης της περιοχής. Με αυτή την φιλοσοφία παραγωγής γίνονται spot και για λογαριασμό τουριστικών εταιριών, περιοδικών, ομίλων κλπ για σκοπούς συνοπτικών παρουσιάσεων. Όλα αυτά που γράφεις στην "παρατήρησή σου" (πάμπολλα χωριά, φράγματα, δραστηριότητες, καλλιτέχνες, μουσεία,καφενεία κλπ), αποτελούν εργασία "ντοκιμαντέρ", σημαντικής χρονικής διάρκειας που γίνεται για εντελώς διαφορετικούς σκοπούς και στόχους. Θεωρώ υπερβολική την κρίση "περί έλλειψης φαντασίας" επειδή το συγκεκριμένο spot στοχεύει σε διαφορετικό αποτέλεσμα και το έκρινες (κατά την άποψή μου) με λανθασμένα υποκειμενικά κριτήρια. Σαφέστατα σεβαστή και αποδεκτή η άποψή σου, σε πολλούς άλλωστε μπορεί να μην αρέσει, όμως από την στιγμή που εκφέρεις τόσο όμορφες ιδέες θα μπορούσες να τις αποτυπώσεις και να τις προσφέρεις για ακρόαση. Προσωπικά θα σου έδινα συγχαρητήρια για οποιαδήποτε προσπάθεια και δεν θα έκρινα το αποτέλεσμα που πάντα είναι υποκειμενική εκτίμηση χωρίς αξιόλογο ειδικό βάρος.

      Διαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ .ΤΈΛΕΙΟ .ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 11:52, είναι στην παραποτάμια περιοχή απέναντι από το κτήριο του "Αριστοτέλη". Είναι τρία συνεχόμενα παλιά αρχοντικά της οικογένειας Βογιατζή, στα οποία πριν από 25 περίπου χρόνια, ο σκηνοθέτης Θ. Αγγελόπουλος είχε γυρίσει πλάνα της ταινίας του "Το μετέωρο βήμα του πελαργού". Θερμά συγχαρητήρια στον Δ. Πασίνη, για την θαυμάσια δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλή δουλειά, Μπράβο! Όσον αφορά τους ρομαντικούς... Η Φλώρινα δεν έχει πλέον Ρομαντικούς... Τον τελευταίο, το σκότωσε η γυναίκα που αγαπούσε λίγες μέρες πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασ' τα αγαπητέ... Δράμα!!! Οι περισσότερες γυναίκες το παίζουν ρομαντικές, αλλά στην πραγματικότητα είναι σκληρές και εγωίστριες. Τις ενδιαφέρει μόνο Ο εαυτούλης τους... Να μη θιχτουν κτλ. Άντε και η μάνα τους. Μόνο οι άντρες είμαστε ρομαντικοί!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ - ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Εξαιρετικη δουλεια...ποσο ομορφος τοπος...αλλα ποση ασχημια κρυβεται στις ψυχες αρκετων συμπατριωτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λέσχη Αθεράπευτα Ρομαντικών & Ερωτευμένων Φλωρινιωτών21 Μαΐου 2016 στις 9:16 μ.μ.

    Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στον δημιουργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σπύρος Γιοβάνωφ22 Μαΐου 2016 στις 4:48 μ.μ.

    Ωραία δουλειά - Εύγε! ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν γαμπρός Φλωρινιώτης επί 41 χρόνια τα είδα όλα μέσα σε 2 λεπτά,τι ωραίες αναμνήσεις.!!!!!
    Σας ευχαριστούμε πολύ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.