Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σύσκεψη για τα έργα της Π.Ε. Φλώρινας (video)

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τον προγραμματισμό και την κατάθεση προτάσεων για έργα ανάπτυξης στην Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, παρουσία των γενικών γραμματέων Υποδομών Γεωργίου Δέδε και Μεταφορών Πέτης Πέρκα.

Στη σύσκεψη τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Μπίρος, οι δήμαρχοι Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος και Πρεσπών Π. Πασχαλίδης, ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου Μ. Θεοδωρίδης, ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Σαπαλίδης κ.ά.

Ανάμεσα στα έργα που ακούστηκαν ήταν, μεταξύ άλλων, το διυλιστήριο στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς για την υδροδότηση της Φλώρινας, καθώς και η ολοκλήρωση των αρδευτικών έργων, η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα Φλώρινα – Κοζάνη με το κομμάτι Φλώρινα - Πτολεμαΐδα, η βελτίωση του εθνικού οδικού δικτύου Φλώρινα – Κρυσταλλοπηγή, το οδικό δίκτυο Φλώρινα – Καστοριά μέσω Βιτσίου, η χρηματοδότηση της ηλεκτροδότησης της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα – Θεσσαλονίκη, η κατασκευή αναμεταδοτών της Digea, η αναβίωση της γραμμής Φλώρινα – Άλωνα του παλιού γαλλικού σιδηρόδρομου, η σιδηροδρομική σύνδεση με τη FYROM, η κατασκευή ηλεκτροκίνητου τραμ στην πόλη της Φλώρινας,

Δείτε στο video που ακολουθεί όλη τη σύσκεψη και τις τοποθετήσεις των φορέων.



19 σχόλια:

  1. Οι ολοκληρωμένες και χρυσοπληρωμένες μελετες στο συρταρι, οπως παραδειγμα αυτη για Φλωρινα Βίγλα και παχιά λογια με μπολικα θα. Ολα τα λουλούδια παλιά και νέα στο ίδιο τραπέζι της κοροϊδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια κ. Σελτσα ευρισκόμενος σε εγκαίνια έργων (παλαιών) διαβάσατε, έστω και μία απλή ανάγνωση, τις 7500 σελίδες του μνημονίου; Και από το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που θα πείτε δυστυχώς εξαρτάται ή ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωπαααααααα132 ο Αντωνιαδης τα διαβασε?το γραφειο του συνεχιζει να χραφει μα@@@@@@,εκτος απο τι ς μ@@@@ερωτησεις

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είσαι εντελώς ανεγκεφαλος αν κρίνω από το ύφος και την παραλογη συσχρτιση της απάντησης σου. Ο 1.32.

      Διαγραφή
    3. 2.44 άφησε τα τσιπούρα δεν τα αντεχεις.

      Διαγραφή
    4. Καλα εσυ αλλου για αλλου..

      Διαγραφή
    5. Συσκέψεις κάνετε έργα δεν κάνετε. Ένα τσούρμο άσχετων και επικίνδυνων είστε. Όσο για τον Σέλτσα ακόμα δεν συνειδητοποίησε ότι είναι βουλευτής.....

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Κ.ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΕΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ

    ΤΟΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !

    ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ.

    ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπιρο και Σελτσα δαγκωτο στης εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω δεν θα υπαρχει ευρω σε λιγο και αλλοι ψαχνουν Φλωρινα Βιγλα δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τειχοδιωκτικη αριστερά ,τάδε Έφη Μικης Θεοδωρακης προχθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιο τραμ μωρε και ποιο τρενακι στα Αλωνα ελεος πια. Ποσο ακομη μπαγαποντιλικι θα μας πουλησετε;Εδω δεν μπορειτε τα σκουπιδια της πολης να μαζεψετε, θελετε να μας κανετε ελβετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ Η ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ - ΡΑΜΠΑ Η Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  10. Μαυρο στους αριστερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιο ανίκανη και άχρηστη κυβέρνηση δεν έχει περάσει από την Ελλάδα. Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών, θα αποτελούν για δεκαετίες πηγή έμπνευσης για τους θεατρικούς συγγραφείς . Θα γραφτούν υπέροχες επιθεωρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια παρέα παρακολουθήσαμε όλο αυτό το συφερτό με την απίστευτη προχειρότητα αφου μιλάμε για άρχοντες που δεν κάνουν άλλη δουλειά. Ολοι από το ΣΥΡΙΖΑ μαθητευόμενοι μάγοι και οι άλλοι τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπη στο Σελτσα που το ριξε το ναι σε ολα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.