Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Μεγάλη διάκριση για τα κρασιά της οινοποιίας «In Vino Estate» στον μεγαλύτερο διαγωνισμό οίνου του κόσμου, Decanter World Wine Awards 2016

Διακρίσεων συνέχεια μετά τα χρυσά βραβεία της Θεσσαλονίκης και του Βερολίνου, για τα κρασιά της οινοποιίας «In Vino Estate» των αδελφών Τσίπα, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου. Αυτή την φορά στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό κρασιού που έγινε στο Λονδίνο. Τον Decanter World Wine Awards 2016.

Συγκεκριμένα, οι τρείς ετικέτες της In Vino Estate, το λευκό “Στάλα Χρυσή”, το ροζέ “Ιδέες” και το ερυθρό “Οινόημα”, συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες από τους μεγαλύτερους διεθνείς Masters of Wine. Και τα 3 κρασιά της In Vino, απέσπασαν Χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε περίπου 17.000 διαγωνιζόμενες επώνυμες ετικέτες από όλο τον κόσμο.

Oι οινοποιοί Αναστάσιος και Μιχάλης Τσίπας, αφιερώνουν αυτή την μεγάλη διάκριση σε όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχία αυτή. Από τους εξαιρετικούς συνεργαζόμενους αμπελουργούς που φρόντισαν για την ποιότητα των σταφυλιών, μέχρι την καταξιωμένη επιστημονική σύμβουλο της «In Vino Estate» οινολόγο Άρτεμη Τουλάκη – Ρούφα, που επιμελήθηκε την διαδικασία της οινοποίησης.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά ,μας κάνετε περήφανους. Άρτεμις είμαστε τυχεροί που ήρθες στην Φλώρινα.Να συνεχίσετε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.