Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Η Φλώρινα φιλοξένησε τους τελικούς παίδων - κορασίδων με επιτυχία

Η Φλώρινα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης το τριήμερο 6-8/5/2016. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας σε συνεργασία με την ΕΦΟΕΠΑ, το Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας διοργάνωσαν την Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων.

Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ατομικού, διπλού και ομαδικού των δύο κατηγοριών και αναδείχτηκαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2016.

Χαιρετισμό στη διοργάνωση έκανε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης. Στη μικρή ομιλία του στάθηκε στο πόσο σημαντική δουλειά γίνεται τα τελευταία χρόνια από τις Σάρισες Φλώρινας και στο πόσο στηρίζει το άθλημα η διοίκηση του σωματείου, ενώ ευχαρίστησε και τον δήμο για τη συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας ώστε να βγει σε πέρας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Την απονομή των επάθλων στους παίδες έκαναν ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας και ο πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Γιώργος Λυγούρας και στις κορασίδες η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δυτικής Μακεδονίας Ελισάβετ Παναγιωτίδου και ο γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τριγωνάς. Τις απονομές των επάθλων στα ατομικά αγωνίσματα έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης στο απλό παίδων, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ομοσπονδίας Παναγιώτης Τζόβολος στο απλό κορασίδων, ο Στέφανος Μπίρος στο διπλό παίδων και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου στο διπλό κορασίδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είχαμε φλωρινιώτικη παρουσία, όμως είχαμε διπλή παρουσία στον τομέα της διαιτησίας. Οι Αραβιάδης Θεολόγος και Πετσούκης Κων/νος εκπροσώπησαν επάξια την Φλώρινα στη μεγάλη αυτή διοργάνωση διαιτητεύοντας πολλά παιχνίδια. Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Αραβιάδη ως πρώτος διαιτητής στον τελικό του ατομικού των κορασίδων. Πολλά συγχαρητήρια.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε αγώνισμα:

ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ:
1. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Κ. Ζωγράφου)
2. Γιάννης Δαμιανής (Α.Κ. Ζωγράφου)
3. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
-. Γεράσιμος Πετρής (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)

ΑΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
1. Έλλη Φίσερ (Α.Ο. Άρης 2006)
2. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Άρης 2006)
3. Μαρία Λαδάκη (Ο.Α. Χανίων)
-. Φοίβη Πεχλιβανίδη (Α.Ο. Άρης 2006)

ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ:
1. Αλέξης Κουλουριώτης/Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Γιάννης Δαμιανής/Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Κ. Ζωγράφου)
3. Αλκιβιάδης Σταματούρος/Κωνσταντίνος Καραμαντζιάνης (Φοίνικα Πειραιά)
-. Ιάσων-Φίλιππος Κορδούτης/Νίκος Κορδαλής (Ζήνων Γλυφάδας/Φοίνικα Πειραιά)

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1. Έλλη Φίσερ/Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Άρης 2006)
2. Μαρία Λαδάκη/Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Ο.Α. Χανίων/ Γ.Α.Ο. Πειραιά)
3. Δανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου/Δέσποινα Μυτακίδου (Α.Ο. Ελληνικού/Α.Ο. Βύρων)
-. Ρόδω Πιπεράκη/Στέλλα Λαδάκη (Ο.Α. Χανίων)

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ
1. Α.Κ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
2. Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ
3. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1. Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006
2. Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
3. Α.Ο. ΒΥΡΩΝ
ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας με αφορμή την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παίδων-Κορασίδων στην πόλη μας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση:
- Τον Δήμο Φλώρινας
- Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
- Την Τ.Ε. Βορείου Ελλάδας
- Τους διαιτητές και τη γραμματεία των αγώνων
- Τους χορηγούς της διοργάνωσης: ONYXX, FABRIK, FRESH, ΟΒΕΛΙΞ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΕΡΙΔΗΣ Π., ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΝ, ΜΠΕΛΛΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ ΖΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗ, JUMBO, ΝΙΤΣΟΥ, ΑΜΒΡΟΣΙΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΜΗΣ, ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ, YOU GOT NAIL, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Γιώργος, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΛΕΚΟΣ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΟΥΜΠΑΣΗ Ε., ΛΟΛΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ, ΒΟΖΙΝΙΔΟΥ Χ., ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΦΕ ΠΟΥΡΔΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΤΗΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ FLERIA, ΜΕΧΧ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΛΕΝΑ, ΨΑΡΟΚΟΚΑΛΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΡΕΜΠΕΛΟΣ, ΑΕΡΙΝΟ, ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΟΛΓΑ & ΕΦΗ, BALLA D’ORO, DECAVILE, ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ, PINK, BLUM, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΙΩΠΗΣ, AUTO GAS ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΤΣΟΤΑΚΗΣ PLACE, e-ping pong SHOP, gpspoprts, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ, Η ΓΩΝΙΑ, ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ, FLASH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.