Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σεισμικές δονήσεις στη FYROM κούνησαν και τη Φλώρινα

Δύο αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στη FYROM και έγιναν ιδιαίτερα αισθητές και στην πόλη της Φλώρινας.

Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 4,7R, σημειώθηκε στις 7.33’ το απόγευμα ώρα Ελλάδος, κοντά στο Κρούσοβο, με το εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Μερικά λεπτά αργότερα, στις 7:41’, ακολούθησε και δεύτερη σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,8R, με το ίδιο επίκεντρο, και με το εστιακό βάθος να είναι και πάλι στα 10 χιλιόμετρα.

Δείτε τα επίκεντρα (με τον κόκκινο κύκλο)

9 σχόλια:

  1. θα μας κάψει ο θεός να μου το θυμηθείτε ... εσείς που ψηφίζεται συριζα, νδ, πασόκ, χρυσά αυγά και άλλους υπηρέτες του τέρατος της Ευρωπαϊκής "Ενώσεως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ καλά θα κάνει ο Θεός με αυτά που κάνουμε που δεν εκτιμάμε αυτά που μας πρόσφερε εμείς πάντα θα θέλουμε και άλλο καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμείς αγαπητέ / αγαπητη δεν βάλαμε φράχτες στα σύνορα να μην μπορούν να ταξιδέψουν στο ερόπη οι μετανάσταις για να μας τεμορίσει ο τεός. Το επίκεντρος το σεισμού ήταν στα Σκόπια λίγα χλμ όξω από την Στρούγκα στην Μάλα πρέσπα .Ας τους τεμορίσει ο Τεός αυτούς ..

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ 9:30 ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘ/ΦΙΑ ΣΟΥ ...ΑΣΤΑ.(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 9:12 ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ).(ΜΠΑΜΠΙΝΙΟΤΗΣ)

      Διαγραφή
  3. ποιος σεισμός; έβλεπα την ανίτα πάνια στην τηλεόραση και νόμιζα ότι περπατούσε ο....καναπές. ¨Ασε που μου χύθηκε ο φρέντος μου στο χαλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλα πρεσπα λεει ο αλλος??τι να του πεις μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέγονται σκοπιά πόσες φορές θα το πούμε...το M στο τέλος σημαίνει Μακεδονία..... Που δεν είναι.... Μη λέτε ότι θέλετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγονται όπως θέλει ο κάθε Ελληναράς και ποτέ όπως επιθυμούν οι ίδιοι να αυτοπροσδιορίζονται,

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.