Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Διάλεξη και εργαστήρι κατασκευής κούκλας στο Πανεπιστήμιο

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση φοιτητών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα/διάλεξη που συνδιοργάνωσε το παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών και η Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Οι κούκλες στη γέννηση και στη χρήση τους».

Ο μοναδικός Απόστολος Μαγουλιώτης, καθηγητής εικαστικών στο τμήμα Νηπιαγωγών του Βόλου, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, σε ένα όμορφο ταξίδι στα βάθη του χρόνου... με τις μορφές των κούκλων σε εποχές και χώρες!!!



Στο εργαστήρι κατασκευής κούκλας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/5/2016 στους χώρους της Παιδαγωγικής Σχολής, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή εικαστικών του Πανεπιστημίου Βόλου, κ. Απόστολου Μαγουλιώτη, οι φοιτητές του τμήματος Νηπιαγωγών και της Καλών Τεχνών, σε μια δημιουργικότατη συνεύρεση, δημιούργησαν κούκλες τριών ειδών: α. επίπεδες κούκλες με αυτοσχέδιο μίνι-κουκλοθέατρο, β. γαντοκούκλες με κάλτσες και γ. μεγάλες κούκλες με παιδικά καλσόν!!!

Η οργανωτική επιτροπή
Θωμάς Ζωγράφος, Χάρης Κοντοσφύρης, Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, Δόξα Κωτσαλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.