Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

484 προσλήψεις εποχικών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένου προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των σωστικών ανασκαφών στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου.
• 124 ΠΕ Αρχαιολόγοι
• 15 ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (κατεύθυνση Α) και ελλείψει αυτών ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
• 5 ΤΕ Μηχανικοί
• 340 ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σιδηροδρομικού Σταθμού 8 53100 Φλώρινα, (τηλ. επικοινωνίας: 2385028206), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, από 09/05/2016 έως 13/05/2016 (ώρες 09:00 έως 14:00).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ.

Για την αίτηση εδώ.

3 σχόλια:

  1. πού είναι η εντοπιότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι όλη η Κοζάνη θα μας πάρει τις θέσεις? Πού είναι η εντοπιότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που δεν εχουν δουλεψει 6 μηνες αλλα μονο 4 η5 ποτε θα μπορεσουν να συμπληροσουν προυπηρεσια ετσι οπως το πατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.