Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Τροποποίηση προγράμματος Εορτασμού Πρωτομαγιάς

Λόγω της αιφνιδιαστικής κατάθεσης, συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για το νέο ασφαλιστικό, η εκδήλωση φόρος τιμής για την εργατική πρωτομαγιά θα προσλάβει τον χαρακτήρα κινητοποίησης και έντονης διαμαρτυρίας ενάντια στις νέες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό σύστημα.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παραστούνε στην συγκέντρωση – εκδήλωση της Κυριακής 8 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Παράλληλα με την παραπάνω κινητοποίηση και σεβόμενοι την εθελοντική συμμετοχή των μαθητών του Ωδείου, θα πραγματοποιηθεί και η προγραμματισμένη μουσική παράσταση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

1 σχόλιο:

  1. θα έπρεπε να έχετε και λίγη τσίπα πάνω σας, αντί να καλέσετε τον κόσμο να κλείσει τα μαγαζιά που δουλεύουν Κυριακή (μαζί με τα σούπερ μάρκετ), αντί να γιορτάσετε πρωί - όπως όλος ο κόσμος - εσείς στήνετε φιέστα για να σας έρθουν όπως πάντα οι 20 εκπρόσωποι των αρχών και βεβαίως κανένας εργαζόμενος. Ντροπή σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.