Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Η παράσταση «Women from the Underground» στη Φλώρινα

Την θεατρική παράσταση «Women from the Underground» θα παρουσιάσει στη Φλώρινα το «Festival Stobi», καλεσμένο του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών - Φλώρινας, ως εταίρος του προγράμματος «New Prespas Festival».

Η παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Π.Ε. Φλώρινας - αίθουσα «Θόδωρος Αγγελόπουλος», είναι σε σκηνοθεσία του Andrej Cvetanovski.

Πρωταγωνιστούν οι: Damjan Cvetanovski, Sergej Dimovski, Dushica Nastova, Angela Dimitrova, Dragana Levenska, Aleksandra Mihajlovska.

Πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, τεσσάρων γυναικών, που βρίσκονται αντιμέτωπες με το πεπρωμένο τους. Αντιγόνη, Ηλέκτρα, Μήδεια και Άλκηστις ισορροπούν μεταξύ ζωής και θανάτου, μεταξύ αγάπης και μίσους.

Η παράσταση «Women from the Underground» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «New Prespas Festival: The Ladies of Prespas Lakes» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «Ελλάδας – πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας 2007 – 2013» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.