Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Κριτική του Στάθη Κωνσταντινίδη στη δημοτική αρχή Φλώρινας (video)

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη συμπλήρωση ενάμιση χρόνου διοίκησης του δήμου Φλώρινας από την παρούσα δημοτική αρχή, παραχώρησε ο επικεφαλής Στάθης Κωνσταντινίδης και τα μέλη της παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία».
Το αποτέλεσμα των εκλογών και η διαφορά των 200 ψήφων, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη, επιτεύχθηκε με απειλές, ανέφικτες υποσχέσεις και ψέματα, ενώ πρόσθεσε πως οι πολίτες έχουν χάσει πλέον κάθε εμπιστοσύνη στη δημοτική αρχή.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αναφέρθηκε σε «φαινόμενα αδιαφάνειας, ετσιθελισμού, παρατυπίας, έλλειψης διαλόγου, προγραμματισμού δράσεων, αδιαφορίας, ευνοιοκρατίας και απουσίας έργων και υποδομών που είδαν τα μάτια μας και οι συμπολίτες μας αυτόν τον ενάμιση χρόνο».
Χαρακτηριστικά μίλησε για την ενημέρωση και τα δελτία τύπου του δήμου, τον μη απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, την τηλεθέρμανση, την ΑΝ.ΦΛΩ., τις προσλήψεις των Κ.Δ.Α.Π., τις αναθέσεις, τη μετακίνηση των υπηρεσιών του δήμου, τη συμπεριφορά του δημάρχου στους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, την απουσία του δημάρχου από τη συζήτηση του προϋπολογισμού, τη μείωση κατά μία ώρα της λειτουργίας των καταστημάτων υγιειονομικού ενδιαφέροντος, τις δασικές συστάδες, την παραίτηση του δημάρχου από την προεδρεία της ΔΕΥΑΦ, την αποστολή SMS για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, τα έργα στο ποτάμι, τις επιχορηγήσεις των συλλόγων, τα προνοιακά επιδόματα κ.ά.

Δείτε στο video όλη τη συνέντευξη Τύπου.



54 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο Στάθης....
    Η διαφορά των 200 ψήφων επετεύχθη με απειλές, ψέμματα και ανέφικτες υποσχέσεις... Αλλιώς θα ήταν 1000 και ίσως παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια εισουν βουλευτής κ.ΝΑΙ σε όλα! δεν βαρέθηκες? Κουραστήκαμε να σε βλέπουμε στα κανάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες Στάθη, αλλά πως να ψηφίσεις κάποιον που ψήφισε υπέρ μνημονίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγεναι σε κανα δασκαλο να σου πει κατι για τα ορθογραφικα σου!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Τόσα χρόνια βουλευτής έκανε τίποτα από όσα λέει;;; Το απόλυτο τίποτα...
    Τώρα τον έπιασε ο πόνος για τους Φλωρινιωτες αφού έχασε την καρέκλα.
    Δεν κοροϊδεύει πλέον κανένα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σας ρε παιδιά, όλοι ξέρουμε πως κέρδισε τις εκλογές η δημοτική αρχή εσείς τουλάχιστον έχετε ήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να πας στο Υγεία. Έχει καλούς επιστήμονες.

      Διαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε μεγάλε δεν το περνάς το παραμύθι...

      Διαγραφή
    2. ΈΧΑΣΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ!

      Διαγραφή
  7. Σταθη τον βοσκοπουλο δεν τον φτανεις κατσε φρονιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα βοσκοπουλάκια το γνωστό παραμύθι στα σχόλια.... αλλάζουν θέμα μια και αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη δεν μπορούν να τα αντικρούσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ σε καθε αναρτηση που καποιος θα σας πει την αληθεια καταμουτρα τα ιδια γραφεις. την εχεις την απαντηση αποθηκευμενη και την κανεις αντιγραφη επικολληση;

      Διαγραφή
    2. Ναι! στον11:16 βλεπις ιμε αμιαλος και δαι ζερο να μιλουο

      Διαγραφή
  9. Ο Κωνσταντινίδης ψήφισε ένα μνημόνιο όπως και ο Σέλτσας αλλά και ο Αντωνιάδης που σας υπέδειξε να ψηφίσετε ο Βοσκόπουλος.
    Αυτά τα ξέρουμε.
    Για την ουσία των καταγγελόμενων του Κων/ίδη ξέρετε να μας πείτε; Γιατί μούγκα παιδιά; Γιατί κάνετε την πάπια και πονηρά θέλετε να πάτε αλλού την κουβέντα;
    Αναθεσούλες παίρνετε κι εσείς ή εργάζεστε στο γραφείο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στάθη ειπες την αλήθεια γιαυτό τους πονάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το βραβείο γραφικότητας απονέμεται με την σειρά στους κ.κ. πρόεδρο Σκοπού-σωτήρα της Φλώρινας (δεν ξέρω πως τον λεν, αυτόν ντε που έφερε την τηλεθέρμανση...), Παπασωτηρίου (τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι....), Στάθη (σταθερή αξία, πάντα στα βραβεία...). Οι υπόλοιποί δεν κρίνονται επειδή είχαν ρόλο κομπάρσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον 8:33 αν νομιζεις οτι ο παπασωτηριου εχει τελειωσει πρεπει να σε κοιταξει γιατρος οπωςδηποτε....περιμενε κ θα δεις μν κρινεις γιατι θα κλαψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κομπάρσοι είμαι αυτοί που δεν έχει ακουστεί η φωνούλα τους πουθενά στα δημόσια πράγμστα τοτ Δήμου. Ξέρουν καλά αυτοί ποιοι είναι.....Ας δοκιμάσουν ξανά να ζητήσουν την ψήφο του κόσμου αφού κρύβονται πίσω από το φθηνό λαϊκισμό της παρέας του Δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν δεν έχεις προτάσεις το καλύτερο είναι να κατηγορείς τον αντίπαλο σου. Το γνωρίζουμε καλά τόσα χρόνια αυτό γίνεται και με τα κόμματα. Το έμαθε και ο Στάθης σαν πετυχημένος βουλευτής... Ψήφισε και το μνημόνιο... Σου λέει τώρα ας πετάξω κάνα πυροτέχνημα μπορεί να πιάσει.
    Στάθη κόψε το δούλεμα σε πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
    Πρωταγωνιστεί ο Στάθης Ψάλτης ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ο Σταμάτης Γαρδέλης.
    ΣΛΟΓΚΑΝ
    Είναι πολύ κλπαιδο ο ...
    Κατηγορία
    Διασκεδαστικό
    Σεναριογράφος Ο ΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ!! ΠΑΘΕΝΕΙΣ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΜΠΟΥΔΑΚΙ...
    ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον Ακριτιδη θα τον δούμε σε καμία φωτογραφία στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ή είναι μόνο για τις συνεντεύξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κ. Στάθης ας μιλήσει για τις δικές του απειλές! !! Βλέπω ορυχείο Αχλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ίχνος ντροπής. ποιος να σας πάρει στα σοβαρά με αυτά που λέτε; δεν έχουμε πάθει αλτσχάιμερ όλοι οι Φλωρινιώτες ξέρετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΚΑΜΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ; ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΔΙΝΕ; Ή ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λάθος συμβούλους έχεις Σταθίκα. Διώξτους όσο είναι καιρός, μπας και διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στάθης ,ενας κουρασμένος μεσήλικας που αφού ψηφισε ολα τα βρωμερά μνημόνια τωρα έρχεται σαν καθαρό μαντήλι να ξανα διεκδικήσει τι; Παπασωτηριου. Αυτος δικαιολογείται γιατι πήγε στη βρύση πολλές φορές και νερό δεν ήπιε. Βέβαια αυτο λέει κατι . Οτι οι Φλωρινιώτες δεν τον θέλουν και όσο και να ξαναπροσπαθήσει παλι θα εχει το ιδιο αποτελεσμα . Αυτοι οι δυο εχθροί κάποτε σημερα ειναι κολλητοί γιατι τους ενώνει το κοινό πάθος που ειναι η δίψα για εξουσία με οποιοδήποτε κόστος. Όχι καλα παιδια δεν εχει άλλο για σας. Οτι κάνατε κάνατε. Φάτε το Βοσκοπουλο στη μούρη για καμια 10 χρονια ακομα και μετα βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για την υποθεση ανφλω-φπα δεν μας ειπανε τιποτα τα βοσκοπουλακια. Τι γινεται εκει; καταπιατε τη γλωσσα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τρεξτε κοροιδα να υπερασπιζεστε τον βοσκο μηπως περισεψει κανα κοκαλο απο τον αποκλειστικο εργολαβο και σας το πεταξει για να το γλειψετε. Στα τεσσερα κατσατε για να σας δωσει ελεημοσυνη υποτελεις ραγιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΣΚΟ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.

      Διαγραφή
  27. Παρακαλώ για την δημοσιεύση. Αν φοράνε παντελόνια ας ερθουν στην Μελίτη τον Σκοπό το Νεοχωρακι και την Αχλάδα να μιλήσουν για απειλές να δείτε τι θα ακούσουν. Αυτος και οι δικοί του που ζήταγαν ταυτότητες αλλιώς δίναν "απολυτήρια" απλο το ορυχείο. Πόσοι υποψήφιοι και ψηφοφόροι τους φοβήθηκαν και τα έριχναν σημαδεμένα. Σαν δεν ντρεπόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα σπιτια μας εμπαιναν και μας απειλουσαν να μας απολυσουν αν δεν τους ψηφηζαμε. και ηρθε ο καιρος και μας διωχνουν απο τα ορυχια. αλλα θα γυρισει ο τροχος και θα γ.... και ο οδηγος.

      Διαγραφή
  28. Ερώτηση προς τον χειρίστή του μπλοκ. Από ποιο εμαιλ σας ενημέρωσε ο κυριος Κωνσταντινιδης για να σας καλέσει στη συνέντευξη τύπου; Παρακαλώ να μας ενημερώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όποιος υπάλληλος τόλμησε να στηρίξει Στάθη κυνηγήθηκε σαν σκυλί. Τις γεμίσανε τις περιφερειακές υπηρεσίες από αντιφρονούντες.
    Διοικείται ο Δήμος υπό την απειλή διώξεων και Ε.Δ.Ε. Αυτή είναι η αλήθεια Φλωρινιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεσαι σε σύζυγο συναγωνίστριας σας που δεν έχει δουλέψει ούτε ένα λεπτό και εξακολουθεί να κάνει το ίδιο; Τέτοιους υπαλλήλους πληρώνουμε.

      Διαγραφή
    2. Όνομα δεν έχει η σύζυγος υπάλληλος για την Εισαγγελία Φλώρινας ;;;;;;;;;
      Όχι μόνο λόγια ! ! !

      Διαγραφή
  30. Αν ο Κωνσταντινίδης απέλυε από τα ορυχεία όποιον δεν τον ψήφιζε γιατί ο πατέρας του Μπαρδάκα του Αντιδήμαρχου εργάζεται εκεί; Για να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει δώστε βάση. Ο πατέρας Μπαρδάκας παρέμεινε ακόμα και μετά τις απολύσεις των τελευταίων μηνών. Ούτε ο πρωθυουργός δεν τον κουνάει από τη θέση του. Ποιος λοιπόν συκοφάντες και επαγγελματίες της λάσπης μοιράζει απολυτήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποια ακριβώς θέση κατέχει σήμερα η κ. Ζέτα Ρίζου στην ΑΝ.ΦΛΩ και πόσα λεφτά παίρνει για τις υπηρεσίες της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΔΙΝΕΤΕ ΕΡΓΟ 27.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ. ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΜΙΣΘΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΌΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;
    ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 27 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ; ΤΟ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΛΎΦΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ;;;;;

      Διαγραφή
  33. Άσε ρε Στάθη τι να μας πεις και εσύ μόνο την πάρτη σου κοιτούσες. Έτρεχες για δουλειές του κουμπάρου σου στα γραφεία της . ΔΕΗ. τίποτα άλλο δεν σε ενδιέφερε. Πως να πάρετε καμιά προκαταβολή. Μην μας πουλάς μπαλαμουτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 100 αν αληθεύει το σχόλιο σου έχουμε βγεί έξω απο τα ρούχα μας. Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο όλοι οι άνεργοι ακόμη και αυτοί που εργάζοντε του νομού θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν ποιούς στέλνουν εκεί μέσα.....27 000 ευρώ!! γιά φαντάσου !!! το σχόλιο σου θα πρέπει να τεκμηριωθεί με αποδείξεις να γίνουν τα δέοντα απο κάποιους επιτρόπους οικονομικών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στάθη με αυτόν και τον σημερινό που σου έφαγε την θέση κάνατε αλιζβερίσια επι δεκαπέντε συναπτά έτη στην ΝΔ, να μήν πω περισσότερα . Τι σου σας φαίνετε παράξενο ; Την δουλειά τους κάνουν μόνο που ΄μέχρι προχθές που ήσουν βουλευτής έκαμνες ότι δέν τα έβλεπες . Όταν η Κουτουράτσα τα έβγαζε και τραβιέται ακόμη στα δικαστήρια που ήσουν που ήσασταν ; Κατόπιν πανηγυριού μίλα όσο θέλεις και όσο σου το επιτρέπουν στην ΝΔ. Τώρα είναι πλέον πολύ αργά για...αραβώνες. Η νύφη και η προίκα της πουλήθηκε κι εσείς μιλάτε για τα προικοσύμφωνα για τα κουφέτα και τις αταξίες. Τώρα είναι πλέον αργά...νύχτωσε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μωρε μπραβο πονος για την Φλωρινα ξαφνικα ο Σταθης ....οταν ηταν βουλευτης και ψηφιζε μνημονια ουτε μια κουβεντα δεν ειπε ....απο λογια εχουμε χορτασει Σταθη....η καρεκλα ειναι γλυκια και δυσκολα την αποχωριζεσαι ....κανε ονειρα ...εδωσες εξετασεις και εκριθεις ανεπαρκης και με πληρη αδιαφορια για τον καθε Φλωρινιωτη ...τωρα λεγε αερολογιες για να δειξεις οτι νοιαζεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ ΓΙΑ ΔΆΚΡΥΑ ΣΤΆΘΗ!!!!!
    ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ ΤΊΠΟΤΑ. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Διακρίνω μόνο καταγγελίες από τον κ Κωνσταντινιδη. Εκεί μόνο στηρίζει την πολιτική του. Δεν έχει να μας πει κάτι που έχει κάνει τόσα χρόνια σαν βουλευτής για την Φλώρινα; Κάτι που να είναι περήφανος ότι κατάφερε στον τόπο;
    Ο κ Βοσκοπουλος μας λέει για την τηλεθερμανση που βρίσκεται, τον ζωολογικό κηπο που θα ανοίξει, για το ποτάμι τι έκανε, τέλος πάντων μιλάει για το έργο του. Εσείς κ Κωνσταντινιδη δεν έχετε έργο να μας παρουσιάσεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στάθη κουραστήκαμε να σε βλέπουμε στο πολιτικό προσκήνιο τόσα χρόνια...Εσύ δεν κουράστηκες να μας κουράζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στάθη καλοπροαίρετα επειδή το "παλέβεις" άσκοπα σου δίνω μία συμβουλή .

    Βάλε την επόμενη φορά

    Υποψήφιος Δήμαρχος Πρεσπών.

    Εκεί στον τόπο καταγωγής σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να ... αποκαταστήσεις το όνομα σου. Ασε που στην "είπε" ο άλλος...
    " με βλακείες δέν ασχολείται"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δήμος Πρεσπών για το Στάθη; μπαααα
    Εκεί ο δήμαρχος έχει 5 μήνες να πληρωθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.