Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

«Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος»*

Η χώρα μας δεκαετίες τώρα βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό υποδούλωσης, κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο επιχείρησαν να την κατακτήσουν με τα όπλα, απέτυχαν παρά τις επίμονες προσπάθειες.
Κατά την περίοδο 2009 – 2015 επιχείρησαν και πάλι να την υποδουλώσουν οικονομικά ενεργοποιώντας ένα σχέδιο δεκαετιών που προετοίμασε η Γερμανία [1] από την μεταπολίτευση και μετά… με την βοήθεια «τοποθετημένων» άβουλων ενδοτικών κυβερνήσεων.
Όταν είδαν ότι το Ελληνικό γένος [2] αντιστέκεται και δεν ενδίδει στις ορέξεις των Γερμανών αποφάσισαν να μας αλώσουν πληθυσμιακά [3], αυτό είναι και το τελευταίο χαρτί τους προκειμένου να πετύχουν την οριστική υποδούλωση μας για τα επόμενα 100 τουλάχιστον χρόνια, οι λόγοι… η γεωστρατηγική και γεωπολιτική μας θέση, ο αμύθητος ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος μας!
Οι μαζικές εισροές λαθρομεταναστών που τις βάπτισαν προσφυγικές σκοπό έχουν να «στοιβάξουν» κοντά στα δυο εκατομμύρια ψυχές, από την άλλη ο σχεδιασμός για το κλείσιμο των βορείων συνόρων [4] δίνει το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι Γερμανοί, εγκλωβίζουν τους δεκάδες χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες στην χώρα μας, μαθηματικά σε λίγα χρόνια θα τριπλασιαστούν σε σχέση με μας.
Μουσουλμάνοι και κάθε είδους αλλόθρησκοι με τεράστιες πολιτιστικές – πολιτισμικές διαφορές σκοπό έχουν να αλλοιώσουν – διαβρώσουν τα ήθη και έθιμα μας, απώτερος σκοπός ο εκφυλισμός του Ελληνικού γένους.
Το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς, εμείς οι απλοί καθημερινοί πολίτες γιατί τα ανεχόμαστε όλα αυτά;
Η απάντηση είναι απλή, μας εμπέδωσαν στοχευμένα και καταστρατηγημένα ότι κάθε πολίτης που οραματίζεται την χώρα του καθαρή και ισχυρή είναι ρατσιστής, όποιος αντιδρά στην εισροή ξένων είναι ρατσιστής, όποιος υψώνει την φωνή του και θεωρεί την πατρίδα και την οικογένεια του πολύτιμα και αδιαμφισβήτητα αγαθά είναι ρατσιστής, όποιος έχει ροπή στις αξίες και τα ιδανικά του έθνους είναι ναζιστής…
Όποιος είναι ακροδεξιός είναι σκουπίδι, όποιος είναι αριστερός είναι προοδευτικός.
Μας έφεραν στο σημείο του έλεγχου του νου, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες πειράματα εις βάρος του Ελληνικού γένους με σκοπό να ελέγχουν τις αντιδράσεις μας, μας οδηγούν σαν τα πρόβατα με «διορισμένο» τσοπάνη τον εκάστοτε ενδοτικό συνεργάσιμο πρωθυπουργό ο οποίος εφαρμόζει κατά γράμμα το τρίπτυχο του δόγματος του σοκ. [5].-

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

* Παπαδιαμάντης.

[1] «Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια, δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί.»
Ουίνστον Τσώρτσιλ.
[2] Κάνω λόγο για τον λαό και όχι για τους πολιτικούς.
[3] Δήλωση υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα: «Οι μετανάστες θα διαχυθούν σε όλη την ελληνική επικράτεια!»
[4] Δήλωση Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου: « Κλείνουν από πάνω τα σύνορα, πιστεύει κανείς ότι θα μπορέσουν να φύγουν; θα εγκλωβιστούν είναι σχεδιασμένο».
[5]Το «δόγμα του σοκ» είναι είτε η επιβολή από δικτατορικά καθεστώτα είτε η εφαρμογή από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του τρίπτυχου: «ιδιωτικοποιήσεις, κρατική απορρύθμιση/ελεύθερο εμπόριο και δραστικές περικοπές στις κρατικές δαπάνες». Προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το δόγμα αυτό είναι... να υπάρξει μια κρίση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πολέμους, εμφύλιους πολέμους, είτε σε φυσικές καταστροφές είτε σε δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα, όπως ο υπερπληθωρισμός ή το υπέρογκο χρέος. -

3 σχόλια:

  1. TOULAXISTON O SINTAKTIS KANEI TIN AUTOKRITIKI TOU.....!!!

    Y.G
    "Μουσουλμάνοι και κάθε είδους αλλόθρησκοι" "κάθε πολίτης που οραματίζεται την χώρα του καθαρή και ισχυρή είναι ρατσιστής, όποιος αντιδρά στην εισροή ξένων είναι ρατσιστής, όποιος υψώνει την φωνή του και θεωρεί την πατρίδα και την οικογένεια του πολύτιμα και αδιαμφισβήτητα αγαθά είναι ρατσιστής"
    "Όποιος είναι ακροδεξιός είναι σκουπίδι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....στην κοινωνία μας τα τετράποδα πολλαπλασιάζονται και υπάρχουνε ακόμη για ένα κομμάτι ψωμί και ένα κόκκαλο στο στόμα...τα δίποδα αντιθέτως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κ. Ηλιάδη. Λέτε τα πράματα με τ όνομά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.