Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου

Συνεδριάζει εκτάκτως (λόγω προθεσμίας υποβολής ένταξης έργων του ΕΣΠΑ) σήμερα Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Υποβολή πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014-2010, με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΕΕΛ)» για το έργο: "Εξωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Δήμου Αμυνταίου" με τα παρακάτω υποέργα:
• Εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Τ.Κ. Φανού, Ροδώνα, Σωτήρα, Ανάληψης
• ΟΚΩ
• Αρχαιολογία
2. Επικαιροποίηση, έγκριση και εφαρμογή των προσαρμοσμένων Εγχειριδίων – διαδικασιών Συστήµατος ∆ιαχειριστικής επάρκειας τύπου Α,Β στο πλαίσιο της διαχειριστικής ικανότητας των δικαιούχων ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που θα καλύπτει τις υπηρεσίες του Δήµου Αμυνταίου.
3. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού 2016.
4. Πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή πεζοδρόμησης δρόμου εισόδου Τ.Κ. Νυμφαίου».
5. Ανανέωση αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών Δημοτών Δήμου Αμυνταίου.
6. Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αμυνταίου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
7. Συνδιοργάνωση με τον Προοδευτικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Ξινού Νερού των εκδηλώσεων Καρναβάλι 2016.
8. Οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Αμυνταίου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας 2016 στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αμύνταια 2016».
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης της Οικονομικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.