Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστήρια του Συνδέσμου Μοναστηριωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους συμπατριώτες Μοναστηριώτες, οι οποίοι προσέφεραν στον Σύνδεσμο μας στην μνήμη του Αναστάσιου Βόσδου. Ειδικότερα ευχαριστεί:
- Την κ. Βιργινία Βόσδου, που προσέφερε 100€
- Την κ. Αλίκη Λουκίδου, που προσέφερε 100€
- Τους κ. Γεώργιο και κ. Πετρούλα Βεγήρη, που προσέφεραν 100€
Η συγκινητική αυτή χειρονομία αποτελεί μεγάλη συνεισφορά στους εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς και στόχους του Συνδέσμου μας και πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε άσβηστες τις μνήμες για την αλησμόνητη πατρίδα μας το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και τα γύρω χωριά του.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Θ. Βόσδου
Ο Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Ε. Χάτζιος


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους συμπατριώτες Μοναστηριώτες κ. Νικόλαο και κ. Μαίρη Στάιου (κατοίκους Αμυνταίου), που προσέφεραν 100€ στην μνήμη της Αναστασίας Τραϊανού-Κύρου.
Η συγκινητική αυτή χειρονομία αποτελεί μεγάλη συνεισφορά στους εθνικούς,κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς και στόχους του Συνδέσμου μας και πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε άσβηστες τις μνήμες για την αλησμόνητη πατρίδα μας το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και τα γύρω χωριά του.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Θ. Βόσδου
Ο Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Ε. Χάτζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.