Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Το βίντεο από τα επεισόδια στη Μίκρα και η απάντηση Σαββίδη

Τη δική του θέση, με αφορμή τα επεισόδια στο παιχνίδι χάντμπολ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με τον ΑΜΥΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στη Μίκρα, πήρε ο Γιώργος Σαββίδης.
Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 "αμαυρώθηκε" από επεισόδια και εικόνες ντροπής. Στο δωδέκατο λεπτό του β΄ημιχρόνου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αμύντα Αμυνταίου, παρουσία Ιβάν Σαββίδη στη Μίκρα, ομάδα χουλιγκάνων έκαναν «ντου» στις κερκίδες και άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες, καταστρέφοντας τα πάντα.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίτερα, με τον γιο του Γιώργο να απευθύνει μέσω της προσωπικής του σελίδας ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
"ΠΑΟΚτσήδες οι μεγάλες ομάδες απαντούν μέσα στο γήπεδο, μην ασχολείστε με αυτούς που προσπαθούν να ακουστούν δυο μέρες το χρόνο, όταν παίζουν με εμάς. Kαι δυστυχώς γι αυτούς δεν βρισκόμαστε καν κάθε χρόνο, η ιστορία έχει και παύλες. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ #1926"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.