Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή προϊόντων από την Π.Ε. και τη Μητρόπολη Φλώρινας

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, τις ώρες 09:30 π.μ. με 15:30 μ.μ, στο χώρο της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής θα προβεί στη διανομή προϊόντων.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
1) ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ,
2) ΑΜΚΑ Ή ΑΦΜ.

Για την παραλαβή προϊόντων άλλων ατόμων του προγράμματος που δεν μπορούν να προσέλθουν θα πρέπει ο εκπρόσωπος τους να έχει μαζί του:
1) ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
2) ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
3) ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

3 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι πως θα κάνουν πάλι οι γύφτοι έχει να σπρώχνουν να βρίζουν και να φωνάζουν καλή υπομονή όσοι πάνε να πάρουν. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να τα δοσετε σε ανθροπους που εχουν πραγματικη αναγκη οχι στην κλικα της αγιας παρασκευης σε συνταξιουχους του δημοσιου καιτους πραγματικους φτοχους να διοξετε γιατη αυτο κανετε παντοτε ΑΝ ΔΕΝ ΠΑ`Ι Ο ΠΑΤΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΗ ΠΙ`Η ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΗ Α`ΙΝΤΕ Α`ΙΝΤΕ βο`ιθηστε αυτους που εχουν αναγκη οχι αυτους τους δηδεν που ειναι κοντα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο δικαιο εχεις ρε φιλε.
      Ξερουν, αν θελουν ποιοι εχουν αναγκη βοηθειας,ειμαστε μικρη κοινωνια και γνωριζομαστε μεταξυ μας.
      Δεν θελω να αναφερθω σε πολλα περιστατικα.
      Ισως να υπαρχουν αλλοι λογοι που λειτουργουν ετσι.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.