Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα για τη Θύελλα Φιλώτα στο φινάλε

Σκοράροντας 2 φορές στα τελευταία λεπτά, ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε 3-1 εκτός έδρας του Θύελλα Φιλώτας, σε αναμέτρηση που έγινε για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Γεωργίου, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, έχασαν καλές ευκαιρίες (σ.σ. πολύ καλή απόδοση έπιασε ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνου) και ισοφάρισαν με τον Μπαστάνη στο 78’.
Τελικά, ο Απόλλων Καλαμαριάς ανέκτησε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη με 2 γκολ του Ζανέττου στα τελευταία λεπτά (87’ και 90’), σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση με 33 βαθμούς.
Αντίθετα, η Θύελλα Φιλώτα παρέμεινε στη 15η θέση με 18 βαθμούς και, πλέον, το μέλλον φαντάζει ιδιαίτερα δυσοίωνο.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης Αν., Σπηλιώτης, Σέχι (74’ Βαφειάδης), Κοντογουλίδης Δ., Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (74’ Γιακουμής), Ελευθεριάδης (83’ Κατσούλης), Μπαστάνης Γ., Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Αγτζίδης, Μάντζιος, Μωυσίδης, Νταμαρλής (90’ Βιλανάκης), Μήτσικας, Παπαδόπουλος (28’ Γιαξής), Γεωργίου, Τσουκάνης (71’ Ζαννέτου), Ευσταθίου.

Πηγή: a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.