Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

H βασιλόπιτα της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα - Συνεργασία» (video)

Με κριτική διάθεση απέναντι στη δημοτική αρχή εμφανίστηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Φλώρινας, Στάθης Κωνσταντινίδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας του συνδυασμού του «Ενότητα – Συνεργασία».
Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε εκτενώς σε μια σειρά έργων και πολιτικών του δημάρχου Φλώρινας, όπως η τηλεθέρμανση, οι προσλήψεις ορισμένου χρόνου, οι απευθείας αναθέσεις κ.ά., κατηγορώντας τον ουσιαστικά για έλλειψη σχεδιασμού, αλλά και για προσπάθεια να ευνοηθούν συγκεκριμένα άτομα



25 σχόλια:

  1. Βρε Βρε! Είδαν πανσέληνο και βγήκαν τα ζόμπι από τον τάφο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χειμερινη συναξης των πολιτκων δεινοσαυρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο Σταθίκα. Ναι σε όλα! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ LOSERS ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ,ΤΑΞΙΜΑΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω που το λεσ απο 200 ατομα συνδιασμο πηγαν μονο κανα 40αρια υποψηφιοι.Τον εγραψαν κανονικα τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  6. Έπρεπε να έλεγες και τις ημερομηνίες που ψήφισες νόμους καταστροφή για όλους εμάς τους μικρομεσαίους που κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας και τώρα είμαστε στα σπίτια μας. Αλλά εκεί θέλει κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΩΣ ΤΟ 2019 ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. tsimpisate psariakia blepw. kalo ayto.pigenete twra sto spiti sas anapste ta fota kai toys thermopompoys twra poy einai to revma dwrean apo ton dimarxo sas kai toy xronoy me tilethermansi tha zestathi to kokalaki sas. pros to paron tylixtite me koybertes i aggaliastite giati o dimarxos sas einai -15c apo monos toy.......mpr.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο παιδιά δυνατά να καθαρίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκανε τα τσιράκια από το γραφείο του βοσκού για να στηρίξουν τον μισθουλάκο τους. Για το τσάμπα ρεύμα. την τηλεθέρμανση και την παρέα που σαρώνει στις αναθέσεις τσιμουδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΙς ΒΕΡΑΝΤΕΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στάθη αληθεύει η φήμη ότι είσαι ο εκλεκτος του ΚΥΡΙΆΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην Φλώρινα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αληθεύει οτι ο Βοσκόπουλος σε λίγο καιρό δε θα είναι δημαρχος και ότι εχει δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής στη Μούσιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

      Διαγραφή
  14. Τι να μας πεις ρε Στάθη. Μας εξαθλιωσες με τα μνημόνια μας έκλεισες τα μαγαζιά και το παίζεις σωτήρας του Δήμου; Μόνο για την καρέκλα ενδιαφέρεσαι. Αλλά δεν το ξαναβλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασιλόπιτα φέτος ο συνδυασμός του Δημάρχου δεν. Τι κρίμα κορόιδα τώρα δεν σας χρειάζεται. Ξέρει αυτός και παρέα του από μοιραζόμαστε στην υγεία των υπολοίπων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ ΞΈΡΕΙ ΌΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΉΤΑΝ ΜΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ. ΑΥΤΌ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΊ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΣΥΡΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολιτικά πτώματα, ανύπαρκτοι από τα προβλήματα του τόπου. Κάντε μαζοξεις αυτό ικανοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά τα λες! αλλά ποιος να σε ακουσει και να το καταλαβει.

      Διαγραφή
  18. Γράφουν και ξαναγράφουν καθώς φαίνονται αυτοί που ψάχνουν άλλοθι γιατι κοροϊδέψαν μαζί με το ΔΉΜΑΡΧΟ τους δημότες με ψεύτικες υποσχέσεις και τώρα ζουν πλουσιοπαροχα, συμπεριφερονται με αλαζονεία.Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει ο κόσμος και του βλέπει και τους ξέρει. Συμπεριφορά στρουθοκαμηλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑΘΗ?ΠΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΙ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ,ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ,ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ?
    ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι μισοί και παραπανω του Σταθη τον εγραψαν κανονικα και δεν πηγαν,ξερουν οτι δεν μπορουν να περιμενουν τιποτα απο αυτον.
    Και η πιτα μικρουλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για ποιον λογο να σας θελει καποιος; σας καταψηφισε 100 φορες. δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΈΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....
    Ο ΚΌΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.