Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση των αγροτών του Αμυνταίου για την έναρξη κινητοποιήσεων

Οι εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών της Περιοχής Αμυνταίου, καλούν τους αγρότες - κτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00, με θέμα: Συντονισμός για την άμεση έναρξη αγροτικών κινητοποιήσεων.

12 σχόλια:

  1. Όλοι στον αγώνα γιατί θα μας καταστρέψουν με τα μέτρα που θέλουν να περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δώσαμε στον Κατρουγκαλο την καρέκλα εμείς θα του την πάρουμε γιατί αλλά μας έλεγαν σαν σήμερα πριν ένα χρόνο οταν ανεβαίναν πάνω στα τρακτέρ για να μας πάρουν την ψήφο.Το βράδυ όλοι στης 19:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ζητήσεις τουλαχιστον συγνώμη από όλους για την επιλογή σου να μας κρεμάσεις:::::::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλεινοντας τους δρομους χανετε το δικιο σας.η κοινη γνωμη σας κραζει.οταν εκαναν απεργια δασκαλοικ καθηγητες δικιγοροι γατροι κτλ σας εκλεισαν τους δρομους να πατε στις δουλειες σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H κοινή γνώμη εσένα κράζει..... Η ανοησία δεν φορολογείτε , μπορείς να λες ότι θες.....

      Διαγραφή
    2. η Φλώρινα δέν έχει μόνο δημοσίους υπαλλήλους και ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ έχει αγρότες και κτηνοτρόφους που κοιμάντε όρθιοι. Όταν φάν την π@@@@τσα τότε θα βγούν τελευταίοι στους δρόμους. Εδώ έναν αγροτικό συνεταιρισμό είχαν και κάποιος έπαιζε τα λεφτά τους στο καζίνο στα μπίτολα. Άσε που έγινε μπακάλικο το πρατήριο του αγροτικού συνεταιρισμού.

      Διαγραφή
    3. Συνταξη ογα 550ε με 1000ε κρατησεις το χρονο.συνταξη ικα 700ε με 4500ε κρατησεις το χρονο.το παραδειγμα αφορα την ιδια οικογ.μια ζωη ετσι μαθατε κακομαθημενοι.την ανοιξη θα βγειτε στο δρομο ποτε?

      Διαγραφή
  5. Χειμωνας τωρα ας κλεισουμε τους δρομους.την ανοιξη θα σας δουμε καμια φορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Της Φλωρινας που ειναι οι αγροτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Φλώρινα δεν έχει αγρότες, μόνο δημόσιους υπάλληλους!

      Διαγραφή
  7. Η κοινωνία βράζει , όλες οι κοινωνικές τάξεις ξεσηκώνονται , πνιγμένες από την αδικία και την βαρβαρότητα της κυβέρνησης και ο βουλευτής της αντιπολίτευσης κρύβεται. Αντωνιάδη γρήγορα ξεχνάς. Σε θέλουμε δίπλα μας , μπροστάρη στις κινητοποιήσεις και όχι άχρωμο και άοσμο. Εκτός και αν άλλαξες στρατόπεδο και μεταλλάχθηκες σε σκληρό κομματικό όργανο. Τότε να ξέρεις ότι θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το νταουλι, γιατι ξεχασε να παρει στο Νταβος ο τζαμπα μαγκας;;;;;Μηπως σχιστηκε
    το δερμα απο το πολυ παιξιμο;;;;;
    Θα του το παιξουν ομως τωρα, ολες οι κοινωνικες ταξεις.Εχει πολλους αριστερους επαναστατες υπουργους & συμβουλατορες.Κοινως οργανοπαικτες που παιζουν τα όργανάτους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.