Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστήριο για τη Φωτιά της Πλατείας Ηρώων

Ο «Σύλλογος Φίλων Φωτιάς Πλατείας Ηρώων» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο, τον Δήμο Φλώρινας μέσω του Δημάρχου κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη καθώς και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φλώρινας κ. Μουρατίδη Νικόλαο, για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος μας για τη διατήρηση της παράδοσης του εθίμου των Φωτιών καθώς και για τη μεταλαμπάδευσή του από γενιά σε γενιά. Είναι κοντά μας συνεχώς δίνοντας λύση σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που ανακύπτει και χωρίς τη βοήθεια τους δε θα ήταν δυνατό ν’ ανάψει για ακόμη μία χρονιά η μεγαλύτερη Φωτιά της πόλης μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανιδιοτελείς χορηγούς που ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε τόσο στο άναμμα της μικρής (22-12-2015) αλλά όσο και της μεγάλης Φωτιάς (23-12-2015).
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία «Megas Yeeros» του συμπατριώτη μας κ. Λούστα Νικόλαου για την απλόχερη προσφορά κρεατοσκευασμάτων (κεμπάπια) τα οποία μοιράστηκαν στον κόσμο στη μικρή Φωτιά. Τα «super market TOTAL» για την προσφορά τους σε κάθε τι που χρειαστήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Φωτιάς και την εταιρία Φλώρινα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε. για τα αναψυκτικά που μας πρόσφερε. Το συνεταιρισμό «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ» για την προμήθεια 40 κιλών φασολιών Πρέσπας που απαιτήθηκαν για τη φασολάδα που μοιράστηκε στον κόσμο το βράδυ της 23-12-2015. Την εταιρία «CARBONERO» για τα κάρβουνα που απαιτήθηκαν καθώς και το πρατήριο υγρών καυσίμων «ΟΥΛΙΑΡΗΣ» για τα καύσιμα που μας έδωσε.
Τέλος θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα συγνώμη από τους περίοικους-γείτονες για την αναστάτωση που τους προκαλέσαμε όλες αυτές τις μέρες και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς Φλωρινιώτες και επισκέπτες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας τόσο στις 22-12 αλλά πολύ περισσότερο το βράδυ της 23-12-2015 όπως κάνετε τόσα χρόνια πλέον.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία, Αγάπη, Χαρά και Ειρήνη σε σας και τις οικογένειές σας. Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2016.

13 σχόλια:

  1. η μεγαλυτερη φωτια ?? 3-4 χρονια εχει που παει να σβησεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγαλυτερη φωτιά της περιοχής τα τελευταία χρόνια αναβει στην Σκοπια.οποιος πάει το ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά αλλα του χρόνου ας ευχηθούμε πως θα σταματήσει η συνήθεια των τελευταίων χρόνων με την καύση των εμποτισμενων με τοξικές ουσίες στρωτηρωνΟΣΕ που αμαυρώνει το έθιμο δηλητηριάζοντας όλη την πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του χρονου τελειωνουν !!! μετα να δουμε με τι θα κανουν, μαθαμε στο ευκολα

      Διαγραφή
    2. Βέβαια όταν καίγονταν λάστιχα μας ενοχλούσε (δικαίως) όλους, τώρα που αναπνέουμε δέκα φορές χειρότερες ουσίες όχι μόνο δεν νοιάζεται κανείς αλλα συνδιοργανώνουν το έγκλημα και οι Αρχές του τόπου.Λες και το έθιμο δεν αφορά την καύση ξύλων και κέδρων αποκλειστικά... ή μήπως δεν το ξέρουν οι οργανωτές ;

      Διαγραφή
  4. Αγιος Δημήτριος την πρωτιά εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι θα βρουμε μη στεναχωριεστε για μας.και του χρονου με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An pote stamatisi h pio palia kai h pio megali FOTIA tis polis, tote to mono veveo tha einai oti tha exei svisi auto to ethimo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ Κ ΤΙΣ ΣΟΜΠΕΣ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τα αφήσετε αυτά και να σεβάστητε την υγεια των συμπολιτών σας και την νομιμότητα διατηρώντας έτσι και το έθιμο στην κανονική του μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Κ ΤΙ ΟΧΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "πρωτόκολλο" να το καταθέσεται στη Βουλή για να τροποποιήσουμε και την νομοθεσία "οι άσχετοι ", γιατί για την ωρα η καύση της εμποτισμένης με χημικά ξυλείας παραμένει παράνομη .Εκτος κι αν στο μυαλό σου υπερισχύει το "πρωτόκολλο" επί του Νόμου οπότε άστο καλύτερα .....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.