Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ο υδράργυρος κατρακύλησε στους -16!

Για άλλη μια μέρα η Φλώρινα βρίσκεται υπό καθεστώς ολικού παγετού, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται στη διάρκεια της νύχτας, όπου ο υδράργυρος κυμάνθηκε μεταξύ -13 και -16 βαθμών Κελσίου.
Στις 6 το πρωί ήταν η στιγμή που καταγράφηκε και η χαμηλότερη θερμοκρασία, των -16 βαθμών.
Σύμφωνα, πάντα, με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Μ.Υ., αυτήν την ώρα το θερμόμετρο δε ξεπερνά τους -10 βαθμούς, ενώ η αίσθηση στο σώμα είναι ακόμα χαμηλότερη.



5 σχόλια:

  1. Αρε Γιώργο! Άμα δεν πιάσουμε τους -26 στο θεμόμετρο δεν θα ζεσταθούμε. Τι είναι - 16 ; ντροσούλα! Αλήθεια στο λεκανοπέντιο στο λέριν οι αγκρότες πότες θα ζεστάνουν τα τρακτέρια τις κουμπίνες και τις ζβάρνες να βγκούνε στο ντρόμο;;; Και μην μου πείς παγώσαν κι αυτά γιατί και το πολύ ντούλεμα τρώει και το αγρότη και το βοσκό και το αφέντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα ρε παγωσατε στη φλωρινα γιαννη κλεισε τα σχολεια μην πανε τα παιδια η καφετεριες θα ειναι αδειες το θεμα ειναι σοβαρο κλειστα σχολεια αδειες καφετεριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα ρε φίλε! Άρε κατακαημενη φλωρινιτσα μέχρι και ο καιρός σε εγκατέλειψε. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από που κατέβηκες ρε Γκάλλλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είχες να πεις εσύ ρε ουγκα? Μαλλον παγωσες. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.