Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δε δόθηκαν στη δημοσιότητα οι απευθείας αναθέσεις των πρώην δήμων Περάσματος και Μελίτης

Παρά τη δέσμευσή του, αλλά και τα όσα σχετικά είχε πει στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας, τελικά ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος δεν παρουσίασε χθες τους πίνακες με τις απευθείας αναθέσεις εργών στους πρώην δήμους Περάσματος και Μελίτης.
Για το θέμα αυτό μάλιστα ο πρώην δήμαρχος Περάσματος, Αιμίλιος Ασπρίδης, απηύθυνε ερώτημα προς το δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περιμέναμε στη σημερινή συνεδρίαση να μας φέρετε τις καταστάσεις με τις απευθείας αναθέσεις και τις άλλες «παρανομίες» και «παρατυπίες» που είχαμε κάνει στην πρώην δημοτική αρχή, τουλάχιστον του δήμου Περάσματος. Απαιτώ κάποια στιγμή να ενημερώσετε το σώμα μιας και απειλήσατε ότι έχετε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλές ατασθαλίες στον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαχείριση των πραγμάτων και της δημοτικής επιχείρησης, αλλά και του δήμου Περάσματος. Τουλάχιστον στην επόμενη συνεδρίαση φέρτε να τα δούμε, αλλιώς μην τα λέτε».
Απαντώντας ο δήμαρχος και αιτιολογώντας το ότι δεν είχε μαζί του τα στοιχεία ανέφερε πως «έχει δοθεί εντολή στην οικονομική υπηρεσία. Μόλις μας έχει έτοιμα τα έργα, τα ποσά και τους αναδόχους, θα τα φέρουμε».

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΟΥΕ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ τον βολεύει τον δήμαρχο να ισχυρίζεται ότι όλοι είναι ίδιοι, αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν είναι έτσι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ εντός του 2011 βλέπουμε να κάνουν έργα στο Δήμο Φλώρινας άνθρωποι, με επιβλέποντες από την Τεχνική Υπηρεσία, χωρίς να έχουν συμφωνητικά!!! Θα δείτε ότι σε λίγο θα αναθέτουν εργα για να καλύψουν εργασίες που ήδη έγιναν!!! Απλά παρακολουθήστε το τι αναρτούν στην διαύδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.