Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Στο διαδίκτυο αναρτήθηκαν οι ειδοποιήσεις τελών κυκλοφορίας

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανακοίνωσε ότι, αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο οι ειδοποιήσεις τελών κυκλοφορίας έτους 2012.
Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΓΓΠΣ έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβάλουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και να εκτυπώσουν τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις που τους αφορούν.
Η ανάρτηση γίνεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών που για κάποιο λόγο δεν έλαβαν την ειδοποίηση που στάλθηκε ταχυδρομικά ή που απώλεσαν την ειδοποίηση που έλαβαν.
Οι εκτυπώσεις μπορούν να αντικαταστήσουν τις αντίστοιχες έντυπες ειδοποιήσεις και να χρησιμοποιηθούν στα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Έτσι δίνεται η δυνατότητα αποφυγής της ταλαιπωρίας και του συνωστισμού στις ΔΟΥ.
Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται μέσω του δικτυακού τόπου της Γενικής Γραμματείας, στη διεύθυνση www.gsis.gr . Συγκεκριμένα, θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Πολίτες ή το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/ Επιτηδευματίες και στη συνέχεια την επιλογή Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.