Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στο Αμύνταιο την Πρωτοχρονιά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ποδαρικό στο Αμύνταιο θα κάνει για τη νέα χρονιά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του neaflorina, ο υφυπουργός Ναυτιλίας θα παρακολουθήσει το πρωί της Πρωτοχρονιάς τη Θεία Λειτουργία στο Αμύνταιο, ενώ αμέσως μετά ενδέχεται να συναντηθεί με φορείς της περιοχής, αλλά και να επισκεφτεί στρατιωτικές μονάδες.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, με την οποία βρίσκονται ήδη στην Κλεισούρα για την αλλαγή του χρόνου.

4 σχόλια:

  1. Προσοχή! Οι δρόμοι προς το Αμύνταιο είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι. Μήπως να ερχόταν ,για την ασφάλειά του, με το τραίνο;

    Ένα τηλεφώνημα στον κ. Βορίδη θα λύσει το πρόβλημα (όλης της περιοχής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ!!! Ε ΡΕ ΚΟΣΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδωνι πες στον Μάκη Βορίδη να φέρει το τραίνο στο Αμύνταιο και στην Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ενα πράμα παραδέχομαι το ΛΑΟΣ και τους βουλευτές του. Οτι είναι στην πολιτική όχι μόνο για να γκρινιάζουν αιώνια οπως άλλα μικρά κόμματα αλλα και για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους ευκαιρίας δοθείσης. Οποιες και αν ειναι αυτές, οπως και αν γίνονται, και αν γίνονται πράξη.. Γιατι εξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.