Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν λεφτά, προσωπικό και μηχανήματα για τον αποχιονισμό

Ζητώντας συγνώμη για τον ελλιπή αποχιονισμό – και λέγοντας πως πάντα οι δρόμοι της Φλώρινας ήταν έτσι - ο δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος έκανε λόγο για έλλειψη κονδυλιών, μηχανημάτων και προσωπικού στο θέμα του αποχιονισμού.
Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά από σχετικά ερωτήματα και αναφορές των επικεφαλής των τριών συνδυασμών της μειοψηφίας Αιμίλιου Ασπρίδη, Όλγας Μούσιου και Βασίλη Καραντζίδη:



Πριν το δήμαρχο απάντησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μπέλτσος. Ακούστε όλη την τοποθέτησή του:



Ακολούθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον κ. Μπέλτσο και συζήτηση.



Τελευταίος πήρε το λόγο ο Γιάννης Βοσκόπουλος. Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα του αποχιονισμού:


23 σχόλια:

  1. Καλά έκανε ο κ. Μπέλτσος και ανέφερε το τι έκανε για να γνωρίζουμε τα γεγονότα. Συγγνώμη όμως δεν άκουσα να ζήτησε απο τους ανθρώπους που κατέληξαν στο νοσοκομείο, επειδή η πλατεία και ο πεζόδρομος δεν ήταν καθαρά, όπως έπρεπε να είναι.

    Φαίνεται η συγκεκριμένη λέξη, κοστίζει αρκετά.

    Όσο για τους 2 εναπομείναντες εργάτες, είναι ποταπή δικαιολογία αλήθεια... Ας φρόντιζαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταί ούτε ο δήμαρχος ούτε ο αντιδήμαρχος!!!
    Εμείς που τους ψηφίσαμε φταίμε.. αλλά θα ξανά έρθουν εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ??? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ??\
    ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ Η ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΒΟΣΚΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ίδια ώρα που ισχυρίζεται, ο δήμαρχος, ότι δεν υπάρχουν λεφτά για αποχιονισμούς, προτείνει στο Δ.Σ. να αποφασίσει για συμμετοχή του δήμου σε πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό για την τουριστική προβολή, με μέσο κόστος για την κάθε έκθεση, περίπου 50.000 ευρώ! Μέχρι και την συμμετοχή στην έκθεση του Πεκίνου προτείνει (κουράγιο για φέτος στους ξενοδόχους μας, διότι από του χρόνου θα κατακλυστούμε από Κινέζους τουρίστες)! Βέβαια σε όλες αυτές τις εκθέσεις θα μας εκπροσωπήσει ο ίδιος με την συνοδεία κάποιων εκλεκτών του συνεργατών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα χρήματα που έδωσε στις φωτιές(περίπου 80.000) θα μπορούσε να έδινε τα μισά για το έθιμο μας και τα άλλα να τα έδινε για να ανοίξουν οι δρόμοι,να ρίξουν αλάτι στους δρόμους !!αλλα τι να πεις ...εδώ ούτε τον δρόμο για το νοσοκομείο δεν άνοιξαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ? Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΠΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ . ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ . ΑΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Α ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΛΤΣΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Mousiou ti leei re paidia ? bravo ston Dhmarxo kai Mpeltso ? ginesai rezili oso perisotero milas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ιανουάριος ίσως φέρει τον Μπέλτσο υποψήφιο για Δήμαρχο και ίσως δεν επιτρέψει στον νυν Δήμαρχο να πραγματοποιήσει κανένα ταξίδι του. Το λένε τα ...... άστρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντελλώς απροετοίμαστοι πιαστήκαν στον ύπνο άπαντες απ το χιόνι. Απο δικαιολογίες άλλο τίποτα. ¨Ομως σε τί φταίει τόσος κόσμος που έπεφτε στους δρόμους , αρκετοι εξ αυτών γεμίσαν με γύψους στα πόδια? Οι κύριοι αυτοί πρέπει να κάνουν χαρακίρι με αυτή την κατάσταση που αντιμετωπίσαμε οι δημότες και οι επισκέπτες στην Φλώρινα . Επι μία ημέρα όταν άρχισε η χιονόπτωση ούτε μία αλατιέρα ούτε ενα αποχιονιστικό δέν είδα. Κι αυτό εσείς το λέτε ότι είσασταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε? Και κάτι τελευταίο τα ευχαρηστήρια κατόπιν χιονοπτώσεως δέν ωφελούν σε τίποτα. εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα.Τι έγινε δημοτικό περίπτερο στο Πεκίνο? δέν κάνουν λέω εγω ένα περίπτερο στο ξύλινο χωριό? έχουμε πολλούς "κινέζους" στην φλώρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ekeinos o alexiadis ti kanei?poia einai i douleia tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΑΝ ΔΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paidia dikio etsi einai.. den mporei na ginei kati ama den uparxei alati na riksoune prwsopiko kai odhgoi.. den ftaiei se ola o dhmarxos..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Μούσιου φίλε (6:35μμ) σε αυτή τουλάχιστον τη περίπτωση, φάνηκε συνεπής με την επιλογή της!
    Ας μη ξεχνάμε ότι με η χωρίς ανταλλάγματα, με τη δική της στήριξη, εκλέχθηκε δήμαρχος ο Βοσκόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον κοντό αγαπητέ 7:31, τον Άρη, δεν τον υπολογίζεις; Μάλλον αυτός βλέπω να γίνεται δήμαρχος (νομίζω σωστά εκτιμάς, μέσα στον Γενάρη!). Εγώ πάντως πολύ θα στενοχωρηθώ που θα χάσουμε τον Βοσκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είσαστε όλοι άδικοι
    δεν φταίει ο δήμαρχος
    δεν φταίει ο αντιδήμαρχος
    ούτε η πολιτική προστασία φταίει
    φταίνε οι κακές καιρικές συνθήκες
    φταίει ο κακός μας ο καιρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΕΛΤΣΟ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΑΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΒΟΓΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν νομίζω ότι φταίνε, ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι αντιδήμαρχοι!!!!!!! Απλά.....τόσο μπορούν, τόσο κάνουν! Ακόμα πιο απλά, όπως θα έλεγε και ο επίτιμος (Μητσοτάκης), "τα παιδιά δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά"!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ 50 ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 7 ΧΩΡΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ. ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΙΟΝΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΧΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το σχόλιο (11:40π.μ.), αν δεν ήταν ανώνυμο θα είχε μάλλον την υπογραφή : ΜΠΕΛΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ 11:56, δεν λέω πως δεν τον υπολογίζω. Έχει τα προσόντα και αυτός να γίνει Δήμαρχος Φλώρινας αφού είναι και αυτός ανεπαρκής. Επιπλέον και αυτόν τον ευνοούν τα Άστρα. Για τον Βοσκόπουλο τα άστρα όλα μαύρα τα δείχνουν! Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τον αντικαταστάτη του Βοσκού (στις αρχές του νέου έτους ), λίγο πολύ τον προσδιορίσαμε: Θάνος η Αρούκος, αφού και οι δύο έχουν τα τυπικά προσόντα, είναι δηλαδή ανεπαρκέστατοι, ίσως περισσότερο και από τον Βοσκό!
    Εγώ έχω άλλη απορία, την Πρόεδρο (με κεφαλαίο Π), Δρ Ζέτα ποιός θα αντικαταστήσει;
    Διότι ανεπαρκέστεροι του Βοσκού από ότι φαίνεται έχουν ήδη βρεθεί, ανεπαρκέστεροι της Ζέτας , θα είναι μάλλον πολύ δύσκολο να βρεθούν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στον τομέα της η Δόκτωρ Ζέτα είναι αναντικατάστατη. Το αντιλήφθηκε από νωρίς ο αντιλήπτωρ Βοσκόπουλος και αξιοποίησε προσηκόντως τα προσόντα της. Περιμένουμε από την ίδια πλέον αφού επέλυσε και οδήγησε σε "αναπτυξιακή πορεία" την περιοχή μας να ασχοληθεί και λίγο με την αναμόρφωση του Σοφρωνιστικού μας Συστήματος. Τι σχέση έχει η Ζέτα με το Σοφρωνιστικό μας Σύστημα; Έλα μου ντε .................... . Τα περίπτερα ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου. Το πολύ πολύ να πάει κανένα πακέτο τσιγάρα στους κρατουμένους να σβήνουν στον καπνό την πίκρα των κάγκελων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.