Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Παράκληση από το δήμο Αμυνταίου για προσοχή στις μετακινήσεις

Όλος ο στόλος οχημάτων του δήμου Αμυνταίου και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και ιδιώτες ιδιοκτήτες βαρέων μηχανημάτων έργου, έχουν ριχτεί στη μάχη για να διατηρήσουν ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο της περιοχής.
Παρά τις συντονισμένες ενέργειες και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι στον αποχιονισμό, υπάρχουν σημειακά προβλήματα στο οδικό δίκτυο επειδή η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη και υπάρχουν συγκεντρώσεις χιονιού (ανεμοσούρια) σε ορισμένα σημεία. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμυνταίου, κ. Κων/νο Μωυσιάδη, στο 2386350115 ή στο 6941633192.

4 σχόλια:

  1. malista...apo tin tosi organosi kai maxi pou dinoun o stolos oximatwn tou dimou kai oi ipoloipoi ethelontes..mas pigate 100 xronia pisw!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edw oi alloi exoun kollisei-meinei ston dromo gia ergatikes,me ta ftiaria prospathoun na vgoun...pou ypotithetai..einai kai o dromos gia ton Kentro Ygeias Amyntaiou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ.
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα εξηγουνται όλα. Αφού είναι Ο Μωυσιαδης υπευθυνος ειναι επόμενο τα χωρια του Αμυνταιου να ειναι ολα αποκλεισμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.