Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Πολύ σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η έντονη χιονόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι με την πόλη της Φλώρινας να μοιάζει εντελώς αποκομμένη.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν στον «αυχένα» της Βεύης, αλλά και στην περιοχή του Φιλώτα, όπου τα ανεμοσούρια δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις και πολλά οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί, παρά το ότι αυτή τη στιγμή περισσότερα από 50 οχήματα της Περιφέρειας και της 3ης ΔΕΣΕ βρίσκονται στους δρόμους, προσπαθώντας να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.
Οι μετακινήσεις από Αμύνταιο προς Φλώρινα γίνονται μέσω Κλειδίου, όπου και εκεί όμως παρατηρούνται προβλήματα.
Και μέσα στην πόλη της Φλώρινας όμως η εικόνα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και πολλοί δρόμοι παρουσιάζουν ολισθηρότητα.

8 σχόλια:

  1. Η Κατάσταση στην πόλη της Φλώρινας αισχρή. Ο Βοσκόπουλος χαλαρά ..... Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αισχρή. Ο Ηλιάδης χαλαρά ...... . Ρε που τους βρήκαμε πάλι τούτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kurie pontike..kala anafereste sta sovara provlimata apo tin kakokairia alla mipos 8a eprepe na anafer8ite kai ston kurio voskopoulo o opoios den exei dosei entoli se kanena ekxionistiko k alatieres na vgoun stous dromous?akoma kai o pezodromos mas einai gematos xioni!!!perimenoume kai tourismo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον δε βρηκε αλλους εργολαβους για απευθειας αναθέσεις ρε παιδια... καταντια που ζουμε ρε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δουλειά έχουν κάνει τα εκχιονιστικά μηχανήματα, μπορεί να μην είναι τέλεια όμως έχει γίνει δουλειά. Να μην ξεχνάμε ότι χιονίζει συνέχεια και ο αέρας με τα ανεμοσούρια καλά κρατάει.
    Μην ήμαστε μηδενιστές,δεν βοηθάει σε τίποτα τον τόπο μας, παρά μόνο κάποιους. Εκχιονιστικά βγήκαν και στα χωριά. Κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν τι να κάνουμε δεν θα τους ακολουθήσουμε. Δεν είμαι πολιτικάντης ούτε έχω ψηφίσει το νύν δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήρθαμε στη Φλώρινα για τις φωτιές σας και δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην πολη! Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ,ΑΛΕΞΙΑΔΗ,ΜΠΕΛΤΣΟ,ΣΤΑΥΡΙΔΗ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΙΔΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ!ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο το πρωι τα μηχανιματα,κανουν θεληματα τον κολιτον,καθαρισαν πρωτα τα δικατους ,κ` αφησαν την πολη ουτε με τα ποδια να μην μπορουμε να περασουμε ,κατα ταλα περιμενουν ξενους ,πολυ που τους ενδιαφερη,αν ερθη κοσμος η οχι ,αλιμονο στα μαγαζια που περιμενουν να δουλεψουν ,να μην ξεχασουν να βαλουν την τροχαια οπως περσι να γραφουν τον κοσμο ολι την νυχτα ,αυτη ημαστε στην φλωρινα ,ΒΑΡΑΤΕΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζω στην πόλη 38 χρόνια, τέτοιο χάλι δεν έχω δει άλλη φορά, ακόμη και με πολύ περισσότερο χιόνι. Η δημοτική αρχή μάλλον κοιμάται... όλοι μας μάλλον κοιμόμαστε.... Ελπίζω τουλάχιστον να σταματήσει να χιονίζει μήπως και καθαρίσουν οι δρόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.