Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σκληρή και επίπονη προσπάθεια να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Φλώρινας

Τις προηγούμενες ημέρες καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να διατηρηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και παρά τα προβλήματα που υπήρξαν, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προσπάθεια αυτή είχε τελικά αποτέλεσμα.
Σε αυτό συνέβαλλαν οι χειριστές των οχημάτων και μηχανημάτων της Π.Ε. Φλώρινας και των ιδιωτών, αλλά και οι εργάτες, που με το ενδιαφέρον και το κουράγιο που επέδειξαν, κατόρθωσαν να περιορίσουν αρχικά και να εξαλείψουν εν τέλει τα όποια προβλήματα. Και γι’ αυτό άλλωστε τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς εργάστηκαν επίπονα για αρκετές ώρες και όχι υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Συγχαρητήρια προς όλους όσοι εργάστηκαν νυχθημερόν (Πολιτική Προστασία, χειριστές, εργάτες) εξέφρασαν και οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ Αστικών και Υπεραστικών Γραμμών Φλώρινας, καθώς διατήρησαν ανοιχτούς τους δρόμους και έτσι έγιναν κανονικά και με ασφάλεια οι μετακινήσεις των πολιτών.

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΗΦΕΡΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΠΕΡΗΦΕΡΙΑ ΦΛΩΡΗΝΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΕΡΕΙΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ (ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΡΖΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟΣ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΕΜΠΕΛΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.