Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Κάλαντα» από το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου

Μουσική εκδήλωση με τον τίτλο «Κάλαντα 2011 – 12» διοργάνωσαν το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου και ο Δήμος Αμυνταίου. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης μαθητές της 3ης Γυμνασίου με συνοδεία μουσικού σχήματος συμμαθητών τους παρουσίασαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε βυζαντινό ρυθμό, ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία των μαθητών της 1ης και 2ης τάξης του Μουσικού Γυμνασίου με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμυνταίου.
Τόσο οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου, όσο και η Φιλαρμονική του Δήμου Αμυνταίου με διευθυντή τον κ. Δημήτρη Παπαϊωακείμ, χάρισαν μία όμορφη, γεμάτη μελωδίες βραδιά στο κοινό. Γονείς, συμμαθητές, φίλοι των μαθητών του Μουσικού Σχολείου και πολλοί Αμυνταιώτες δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, αντάξια των μουσικών επιδόσεων των μαθητών και της Φιλαρμονικής.
Το Μουσικό Σχολείο, η Φιλαρμονική και ο Δήμος Αμυνταίου στέλνουν πολλές μελωδικές ευχές σε όλους τους συνδημότες μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.