Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ περιλαμβάνεται στο μνημόνιο

Την είδηση πως η πώληση μονάδων της ΔΕΗ περιλαμβάνεται στο μνημόνιο και πως δύσκολα θα αλλάξει αυτό, έδωσε ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος. Τα λόγια αυτά, σύμφωνα με το δήμαρχο, ανήκουν στον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Παπακωνσταντίνου, κατά τη συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην Αθήνα οι «ενεργειακοί» δήμαρχοι μαζί του.

2 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ τα κουβαδακια μας και σε αλλη παραλια.Ξερουμε ολοι τι σημενει αυτο, καιρος να φευγουμε δηλ.ποιος απο τους καινουργιους ιδιοκτητες των μοναδων θα σκεφτεται το περιβαλον και την υγεια μας[οχι οτι το σκεφτονται τωρα].Τουλαχιστον οι αρχοντες του τοπου να σκεφτουν με βαση το καλο του συνολου και οχι της τσεπης τους εστω μια φορα να απετησουν και να επιβαλουν τη επαρκεια των μοναδων αυτων σε νερο φτιαχνοντας φραγματα οπου μπορουν να γηνουν και να μην σπαταλουν τα υπογεια.Συγουρα ομως πρεπει να διασφαληστει η εργασια των [δεητζηδων]και το πιο σημαντικο απο ολα να προσεξουν τη ρυπανση του αερα και της γης.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΩΝ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ
    ΕΞΩ Η COSCO
    OXI ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΛΚΑΖ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.