Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Άδειασε» τον αντιδήμαρχό του ο Γ. Βοσκόπουλος για τον αποχιονισμό

Ευθύνες στον αρμόδιο για τον αποχιονισμό αντιδήμαρχο Αθ. Μπέλτσο έριξε ουσιαστικά ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Βοσκόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος γύρισε στη Φλώρινα το μεσημέρι της Παρασκευής (απουσίαζε στην Αθήνα) και η πόλη ήταν σε κακό χάλι και πως από το Σάββατο, με δική του εντολή, βγήκαν τα μηχανήματα και καθάρισαν τους δρόμους.
Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:


11 σχόλια:

  1. Ανημερα του πάσχα ΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα πει με δική του εντολή βγήκαν τα μηχανήματα;
    Το σωστό είναι, με δική του ευθύνη αλλά και του αρμόδιου αντιδημάρχου, να έχει προγραμματιστεί η σωστή λειτουργία του συστήματος αποχιονισμού! Αν αυτός βρισκόταν αποκλεισμένος για κάποιο λόγο στην Κίνα η οπουδήποτε αλλού, η Φλώρινα θα έπρεπε να περιμένει την δική του επιστροφή, για να δοθεί η εντολή στα μηχανήματα να κάνουν το αυτονόητο; Αλλά συγνώμη, ξέχασα ότι με τον Βοσκόπουλο και τους "εκλεκτούς" συνεργάτες του, τίποτα δεν είναι αυτονόητο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος μας λειτουργεί με ρυθμούς χελώνας.
    Στη Διαύγεια έχουν αναρτηθεί με ημερομηνία υπογραφής 23-12-2011 όχι μία ούτε δύο αλλά ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ συμβάσεις αποχιονισμού.
    Υπενθυμίζω πως στις 23 ήταν η δεύτερη ημέρα χιονόπτωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν΄ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ. ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ;ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΙΩΑΝΝΗ!
    ΑΙΣΧΟΣ ΜΠΕΛΤΣΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mάλλον προετοιμάζεται η αλλαγή των Αντιδημάρχων,όχι όλων. Αυτή τη διαίσθηση έχω διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπελτσο αφου δεν ησουν ικανος στον αποχιονισμο και τα εκανε ολα ο δημαρχος γιατι δεν παραιτεισαι. Απο γλαστρες γεματη ειναι η Φλώρινα δεν θελουμε αλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΚΑΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΙΤΕΡ ΕΠΑΝΩ.ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ???
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά τη μινι συνέντευξη,το νόημα το συλλάβατε;Εγώ όχι.Ο Μπελτσος ας πάει καμμιά επίσκεψη στο νοσοκομείο να δει πόσοι έσπασαν χέρια και πόδια!!Ανίκανοι..Σας βαρεθήκαμε πια!!Τουλάχιστον..παραιτηθήτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.