Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ

Σας καλούμε όλους για τον περαιτέρω συντονισμό της δράση μας ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ και τη συγκέντρωση λογαριασμών και αποδείξεων πληρωμής χωρίς το χαράτσι.
Στα παρακάτω καταστήματα θα συγκεντρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και θα υπάρχει ενημέρωση για το ποια πρακτικά μέτρα-οδηγίες μπορεί να πάρει ο καθένας απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ:
1) Α.&Δ. Μουρατίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. , Κάβα Ποτών, Καπετάν Κώττα 10
2) Λαζαρίδης Θεόδωρος, Βιβλιοπωλείο, Μεγαρόβου 25
3) Ολυμπίσιος Θεόδωρος, Καφέ «Εν Φλωρίνοι», Τ. Φουλεδάκη 16
4) Βλάχος Αντώνης, κατάστημα Oxygen, Παύλου Μελά 11
5) Κουτουράτσα Ντόρη, Εκδόσεις-Εκτυπώσεις και Εκδηλώσεις, Tο Κουτί της Πανδώρας, Στεφάνου Δραγούμη 13
Τηλ.επικοινωνίας 6984748103 καθημερινά 5-7 μμ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ
Α) Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και κάρτα συναλλαγών (όχι πιστωτική). Πατάμε την επιλογή «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΚΟ», πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Μπορούμε και με κάρτα φίλου μας να κάνουμε την συναλλαγή πατώντας τον ΚΩΔΙΚΟ του δικού μας λογαριασμού.
Β) Στη συνέχεια θα πρέπει το απόκομμα της συναλλαγής (από το ΑΤΜ) να το κοινοποιήσουμε στη ΔΕΗ με γραπτή δήλωση ότι με το ποσό που πληρώσαμε θέλουμε να καλυφθεί μόνο η αξία του ρεύματος και των δημοτικών τελών, ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής. Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά προς τη ΔΕΗ γι' αυτό χρειάζεται να απευθυνόμαστε στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και όχι ατομικά. Αν η ΔΕΗ δε δεχτεί να τα παραλάβει τα στέλνουμε με ομαδικό εξώδικο.
Παρόλο που τα παραπάνω δε συνιστούν τυπικά πλήρη εξασφάλιση, με τη μαζική δράση, θα δυσχεράνουν σημαντικά κάθε κίνηση της ΔΕΗ και της Κυβέρνησης.

Μην ταΐζετε τα θηρία, μεγαλώνετε την όρεξή τους
Δεν πληρώνω, αγωνίζομαι για την ανατροπή τους

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΙΣΑΚΙ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.