Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία

Την κοινωνική ευαισθησία που τη διακρίνει έδειξε για άλλη μια φορά η εταιρεία αιολικής ενέργειας PRENECON SA, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του αιολικού πάρκου «Άνεμος Μακεδονίας ΑΕΕ» στο όρος Βαρνούντας.
Στο άκουσμα της είδησης της διανομής λαδιού σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας από την Π.Ε. Φλώρινας, οι υπεύθυνοι της εταιρείας εξέφρασαν τη διάθεσή τους να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, καταβάλλοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.
Ως Π.Ε. Φλώρινας έχουμε την υποχρέωση να την ευχαριστήσουμε δημόσια.

4 σχόλια:

  1. Οι πολίτες εκτιμούν περισσότερο τις ενέργειες .."αλληλεγγύης" που δεν τυγχάνουν δημοσιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορο να μην πω μπραβο γιατην βοηθεια που δεινουν στους απορους συναθρωπους μας,σημερα ακουσα απο παπαδια η μητροπολη φλωρινας μηρασε σε ολους τους ιερης του νομου απο τρις τεσσερις πλακες κασερι, κιβωτια με πορτοκαλια ,πακετα με μακαρονια ,ΑΧ γεροντα Π Αυγουστινε θα τριζουν τα κοκκαλα σου με αυτα που γεινονται,ο κοσμος τα εδωσε για τους φτωχους εβλογια, κ` τα μοιρασαν μονι τους, μεταξι τους ,Τι αλλο να γραψω λοιπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζημιά που έγινε στο βουνό είναι ανυπολόγιστη. Ανοίχτηκαν δρόμοι, τσιμεντοποιήθηκαν εκτάσεις σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του νομού, το τοπίο βιάστηκε βάναυσα για πάντα, στο μέλλον θα δούμε πολλούς θανάτους πελεκάνων και άλλων πουλιών... Και όλα αυτά για να βγάλει μια εταιρία χρήματα υπό την κάλυψης μιας στρεβλής "πράσινης ανάπτυξης". Μήπως είμαστε λίγο μπερδεμένοι; Από τη μια καταλαβαίνουμε ότι η ΄μόνη ελπίδα της Φλώρινας για να επιβιώσει είναι να επενδύσει στον τουρισμό και από την άλλη παραδίνουμε τα βουνά μας στις ορέξεις του κάθε "επενδυτή" ιδιώτη και τον κάμπο μας στην ΔΕΗ, τα φωτοβολταϊκά και τους εργολάβους οικοδομών. Κατακαημένη Φλώρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ουστ και καλα οικολογοι
    ποσα θελεις το μηνα να λειτουργησει το σωματειο σου???
    λες τελικα εσυ να φταις που δεν γινονται εργοστασια και δρομοι στη φλωρινα???λες....εεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.