Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

150 σκακιστές και σκακίστριες έδωσαν το δυναμικό παρόν στο 9ο «Κύπελλο Φωτιάς»

Στις 18 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» PALACE ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Ηλιάδης Δημήτριος κήρυξε την έναρξη του 9ου κυπέλλου φωτιάς, με συμμετοχές από Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Ποντοκώμη, Κατερίνη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Θεσπρωτία, Κοζάνη και Αμύνταιο.
Παρευρέθησαν ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιαννάκης Βασίλειος.
Οι αγωνιστικές συνθήκες, η φιλοξενία, η μεγάλη συμμετοχή και το υψηλό επίπεδο των σκακιστών έχουν καταξιώσει το τουρνουά της «Φωτιάς» στη συνείδηση όλων των φίλων του σκακιού.
Ευχαριστούμε τον κ. Ηλιάδη Δημήτριο για την ηθική και οικονομική στήριξη του θεσμού.
Ευχαριστούμε το βουλευτή της Ν.Δ κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο για την επί σειρά ετών συμπαράστασή του.
Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννάκη Βασίλειο για την παρουσία του.
Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» PALACE για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

1ος στη κατάταξη ο προπονητής της Λ.Π.Φ Γυμνόπουλος Λάζαρος!
Στο ομαδικό στη γενική κατάταξη την 1η θέση την κατέλαβε η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας και την 3η θέση η ομάδα της Σκακιστικής Λέσχης Φλώρινας.
Σε πολλές από τις ηλικιακές κατηγορίες οι σκακιστές και οι σκακίστριες της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας πολλές από τις πρώτες θέσεις. Για τον τελικό «Κυπέλλου Φωτιάς» προκρίθηκαν 7 σκακιστές εκ των οποίων 3 της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.
Ο τελικός του «Κυπέλλου Φωτιάς» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011, 5.00 μ.μ. στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (Διεθνές).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.