Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Βραδιά γευσιγνωσίας των κρασιών Αμυνταίου

Μία καταπληκτική βραδιά οργάνωσαν οι νέοι και οι νέες του Δήμου Αμυνταίου στο Ξενοδοχείο «Αίθριον» στο Αμύνταιο. Είναι η δεύτερη εκδήλωση που διοργανώνουν οι νέοι επιστήμονες του Δήμου Αμυνταίου, μία ομάδα νέων ανθρώπων που δημιουργήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη και διευρύνεται συνεχώς με την υποστήριξη των Δημοτικών Συμβούλων Ιορδάνη Μπάντη και Γιώργου Ψαλλίδα, με στόχο την ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων της περιοχής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πάρα πολλοί φίλοι του κρασιού, τόσο από την περιοχή όσο και επισκέπτες του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την εκδήλωση και άλλων χώρων διαμονής της ευρύτερης περιοχής. Παρόντες ήταν όλοι οι οινοπαραγωγοί της περιοχής, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κόσμο και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η προβολή του κρασιού Αμυνταίου, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ποιοτικά άλματα και έχει κερδίσει επάξια μία από τις πρώτες θέσεις στο Ελληνικό αμπελοοινικό γίγνεσθαι, καθώς επίσης έχει σημαντικούς εκπροσώπους στην παγκόσμια οινική αγορά.
Το στοιχείο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ομάδων εργασίας με τους νέους επιστήμονες της περιοχής έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς και οι νέοι μας δείχνουν την αγάπη για τον τόπο μέσα από την προσπάθεια να αναδείξουν τα τοπικά μας προϊόντα, αλλά και τις ικανότητές τους στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων που προβάλουν την περιοχή.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΔΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Δήμο μας μόνο αν είσαι αγράμματος έχεις τύχη. Θα πρέπει να είσαι απόφοιτος Πρίστινας, ή άλλως να μην είσαι απόφοιτος, ή εναλλακτικά απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου και αν όχι τίποτε από αυτά θα πρέπει να είσαι εμπειρικός λογιστής χωρίς πτυχίο. Για να είσαι Δήμαρχος πρέπει να έχεις μείνει οπωσδήποτε μετεξεταστέος σε ότι μάθημα διδάσκεται στο Λύκειο και αφού αποτύχεις στις εισαγωγικές εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο να πάς στην Ιταλία και να γυρίσεις επιστήμονας. Τώρα το τι θα έχεις μάθει εκεί ένας θεός ξέρει. Πάντως θα είσαι φαβορί για Δήμαρχος Φλώρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
    Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΛΕΞΙΚΑ.
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ...
    ΚΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.