Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Αδιαφορία και μεγάλη αναξιοπιστία της δημοτικής αρχής στο έπακρο

Είμαι Φλωρινιώτης 47 ετών. Το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων πέρασα από το παγοδρόμιο της κεντρικής πλατείας περπατώντας όσο πιο προσεκτικά μπορούσα κι όμως έπεσα στον πάγο που άφησαν να δημιουργηθεί αυτοί οι επιστήμονες της διοίκησης που εμπιστευτήκαμε εμείς οι Φλωρινιώτες αλλά ευτυχώς θα κάνω Χριστούγεννα σπίτι μου... και όχι στο νοσοκομείο.
Διαμαρτυρόμενος στους άντρες της δημοτικής αρχής που ήταν παρόντες πήρα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον κ. δήμαρχο και τους αντιδημάρχους κ. Μπέλτσο και κ. Σταυρίδη ότι θα ρίξουν αμέσως ψηφίδα γιατί το αλάτι διαβρώνει τα στρωμένα πλακίδια… αυτό όμως έγινε αργά το απόγευμα μετά από πολύ ώρα και μετά από πολλές πτώσεις πεζών τουριστών και μη… με απολογισμό σοβαρότατους τραυματισμούς.
Τέσσερις ώρες αργότερα στο νοσοκομείο με αυλή που δεν θα ζήλευε επίσης καμία πίστα παγοδρομίου, επισκέφτηκα κάποιον κύριο τον οποίο μετέφεραν εκεί με σπασμένο πόδι από το ίδιο σημείο της πλατείας που είχα πέσει το μεσημέρι. Τα περιστατικά στην ορθοπεδική πάρα πολλά… Ο τραυματισμένος κύριος της φωτογραφίας θα υποβάλει μήνυση. Ντράπηκα αφάνταστα… ήρθε στη Φλώρινα υγιής και έφυγε με ασθενοφόρο επειγόντως εξαιτίας της μεγάλης ανευθυνότητας των δικών μας ανθρώπων.
Σε λιγότερο από πέντε λεπτά το πρόβλημα σχεδόν διορθώθηκε αλλά με καθυστέρηση πολλών ωρών.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Επισυνάπτω όμως ορισμένες φωτογραφίες ως αποδεικτικά.

Σταύρος Ζωγράφος



2 σχόλια:

  1. Οι κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να αισθάνονται πολύ υπερήφανοι καθώς είναι οι πρώτοι που άφησαν την πόλη στο έλεος των καιρικών συνθηκών.Είναι η πρώτη φορά που αντικρύζω τέτοια κατάσταση στην πόλη μου και λυπάμαι πολύ. Επιπροσθέτως θα ήθελα να δόσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για όσους φρόντισαν να τοποθετηθούν τα περιβόητα κολωνάκια στους κεντρικούς δρόμους, καθώς αποτελούν παγίδες για όσους περαστικούς επιχειρήσουν να περάσουν απο την μια μεριά του δρόμου στην άλλη (ειδικά τώρα με τα χιόνια). Μπράβο σας, θα αμοιφθήτε ανάλογα στις επόμενες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που πρεπει να κανει αμεσοτατα ο δημος ειμαι να μαζεψει τα χιονια απο τους δρομους με μικρα φορτηγακια και νατα πεταξει στο ποταμι, οπως ειχε γινει και παλαιοτερα. Ετσι θα καθαρισουν οι δρομοι, θα δημιουργηθουν παρκινγκς και θα μπορει ο κοσμος να κατεβει με ανεση στην αγορα να ψωνισει.Αντ αυτου βλεπουμε στην πλατεια να καινε βαρελια και να ψηνουν σουβλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.