Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Επιμένει ο παγετός…

Σε συνθήκες παγετού παραμένει η Φλώρινα, καθώς η θερμοκρασία στη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών έφτασε τους –5 βαθμούς Κελσίου. Αυτή τη στιγμή μάλιστα το θερμόμετρο δείχνει -3,3 βαθμούς.
Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις και ιδιαίτερα για τους οδηγούς, αλυσίδες σε όσους κινούνται στους δρόμους Καστοριά - Φλώρινα (μέσω Βιτσίου) και Καστοριά - Αμύνταιο, από το 18ο έως το 29ο χιλιόμετρο, όπως και σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου.

3 σχόλια:

  1. 6 μερες μετα τη χιονοπτωση και η κατασταση στα στενα της Φλώρινας ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Μονο οι κεντρικοι δρομοι εχουν καθαρισει και οι οδοι αντιδημαρχων και κολλητων του Βοσκοπουλου. Πρέπει να ντρεπεστε ολοι εσεις που εχετε την ευθυνη. Τα αμαξια μας εχουν σακατευτει προσπαθωντας να αποφυγουν τα βουνα του παγου ενω και πεζοι κανουμε το σταυρο μας μην σπασουμε κανενα ποδι. Κυριοι του δημου ειστε οικτροι και αναλγητοι. Ποτέ η Φλώρινα δεν ηταν σε αυτο το χαλι. Και χιονια ειχαμε παντοτε ισως και περισσοτερα απο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα οχι αλλη μιζερια !!!!!!!
    Δεν βλεπετε οτι αναγκαστικα απο τουσ φορους των δημοτικων τελων ξοδευουμε πολλα στον απογχιονισμο ενω αλλοι δημοι και περιοχεσ αυτα τα ποσα εχουν την δυνατοτητα να τα κσοδεψουν σε αναπτυξιακουσ σκοπους. Ποτε δεν καταφεραμε να το εξηγησουμε στου διοικουντεσ των αθηνων πωσ ειμαστε διπλα χαμενοι επειδη ζουμε σε αυτη την περιοχη ετσι ωστε να υπαρχει καποιο αντισταθμιστικο για την βαρυχειμωνεια που σημαινει σπαταλη χρηματων και οχι αναπτυξη.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ 11:48,
    Δεν αποτελεί "αναπτυξιακό σκοπό" ο αποχιονισμός και η διευκύλυνση της επισκεψιμότητας του τόπου μας; Αναπτυξιακός σκοπός έιναι οι γιορτές τσίπουρου, η διοργάνωση αυτών από αδελφό αντιδημάρχου, η κατασπατάλιση (για να μην πω τίποτε άλλο) τεράστιων κονδυλίων; Ντροπή γι' το χάλι στο οποίο φέρατε την πόλη μας και έχετε και το θράσος να ομιλείτε και για "αναπτυξιακούς σκοπούς"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.