Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η χιονόπτωση

Συνεχίζεται αυτή την ώρα - και για περισσότερες από 12 ώρες - η έντονη χιονόπτωση σε όλο το νομό Φλώρινας, αλλά και στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας.
Το ύψος του χιονιού μέσα στις πόλεις φτάνει τα 15 εκατοστά, ενώ στα ορεινά έχει ξεπεράσει τα 35 εκατοστά. Η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στους τρεις δήμους του νομού είναι κλειστά.
Αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού και ειδικότερα στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς, από το 10ο έως το 25ο χλμ. (μέσω Βίγλας), στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς, από το 20ο έως το 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου), στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας, από το 13ο έως το 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) και στην επαρχιακή οδό. Καστοριάς - Αμύνταιου, από το 27ο έως το 43ο χλμ.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.