Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Εγγραφές στο εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Φλώρινας είναι ένα νέο δυναμικό σχολείο, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές εργαζόμενους, ανέργους, επαγγελματίες, κυρίως ενήλικες ή και σε οποιουσδήποτε άλλους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν, για να λάβουν Πτυχίο με πιστοποιημένη και καταξιωμένη επαγγελματική εξειδίκευση – κατάρτιση αλλά και απολυτήριο Λυκείου, αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο.

Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΤΕΙ).

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας προσεγγίζει με ευαισθησία, σεβασμό και διακριτικότητα τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας, οι οποίοι είναι κατά κανόνα άτομα με πολλές υποχρεώσεις και ιδιαίτερο ωράριο, δίνοντας την μεγάλη ευκαιρία φοίτησης εκτός των άλλων σε νοικοκυρές, οικογενειάρχες, γονείς, εργαζόμενους, βιοπαλαιστές και ανέργους. Η λειτουργία του σχολείου προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μαθητών στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση δίνει διέξοδο και δημιουργεί ορίζοντες, αισιοδοξία, στόχους και προοπτικές με την ουσιαστική συμβολή του επιστημονικά εξειδικευμένου και ιδιαίτερα έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού και των πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων που διαθέτει.

Για όλους τους μαθητές εκτός πόλεως Φλώρινας προσφέρεται δωρεάν μεταφορά

Για την σχολική χρονιά 2016-2017 θα λειτουργήσουν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας οι εξής τομείς:
• Μηχανολόγων
• Ηλεκτρολόγων
• Πληροφορικής
• Δομικών

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ για την νέα σχολική χρονιά 2016-2017 ξεκίνησαν!!!
Πληροφορίες καθημερινά τις ώρες 6.30μμ – 9.00μμ
στο τηλέφωνο 23850-44733 και στο 6973741171 (κ.Ιωάννου)

Προθεσμία εγγραφών: μέχρι 30 Ιουνίου 2016

Ιστοσελίδα σχολείου:
http://epal-esp-florin.flo.sch.gr/site/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.