Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας από τη Χρυσή Αυγή

Συνεχίζοντας την υλοποίηση της αποφάσεως του 8ου Συνεδρίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την παρουσίαση μαθημάτων/ομιλιών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 και ώρα 8 μ.μ., θα παρουσιασθεί η 5η ομιλία της σειράς με θέμα: «Η ΜΑΧΗ ΚΙΛΚΙΣ-ΛΑΧΑΝΑ. 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 1913».

Η δεύτερη παρουσίαση του Ιουνίου (6η ομιλία), θα γίνει όπως πάντα δύο εβδομάδες αργότερα, την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ με θέμα: «ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ».

Τα μαθήματα Ιστορίας παρουσιάζονται ανά δεκαπενθήμερο ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα. Η παρακολούθηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς καμία προσυνεννόηση η δέσμευση.

Τόπος διεξαγωγής στην πόλη μας είναι τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Φλώρινας που βρίσκονται στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΔΗ 76 (Παύλου Μελά και Στεφάνου Δραγούμη, 1ος όροφος ).

Πέραν των ανά δεκαπενθήμερο μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας, τα γραφεία είναι ανοικτά ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (πλην εορτών) από τις 7 μ.μ.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλατεία Γεωργίου Μόδη 76
(Π. Μελά και Σ. Δραγούμη, 1ος όροφος)

17 σχόλια:

  1. Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αξιέπαινη πρωτοβουλία. Ελπίζω να μην απευθύνεται στενά στους κομματικούς, αλλά να είναι ανοικτή και για το ευρύ κοινό.
    Επιτέλους ας ξεφύγουμε λίγο από την "συνωστισμένη" ιστορία της Ρεπούση και του Λιάκου και των άλλων ψευταράδων, και ας μάθουμε κατιτίς για τη βαριά κληρονομιά που έχουμε, που μας βαραίνει, αλλά και που μας κάνει περήφανους.

    Και πάλι συγχαρητήρια (από κάποιον που μέχρι τώρα τουλάχιστο δεν ήταν ψηφοφόρος σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε , ίσως είναι ένας τρόπος για να θυμηθούμε την ιστορία μας. Ο λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν έχει μέλλον. Είναι μια καλή προσπάθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" απο τους ΝΕΟΝΑΖΙ και την "σπορα των ηττημενων του '45" για γελια και για κλαματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλάψτε και γελάστε ελεύθερα. Αυτό όμως δεν σας προσδίδει απαραιτήτως και σοβαρότητα.

      Διαγραφή
    2. Εξαρτάται τι θεωρουμε και ποιον σοβαρό. Αν θεωρειτε σοβαρούς τους δολοφόνους, κυριολεκτικά,ηθικα και πολιτικα, τοτε δεν είμαι σοβαρος έχετε δίκαιο...

      Διαγραφή
    3. @3.11
      δολοφόνος είσαι εσύ (της νοημοσύνης μας)

      Διαγραφή
    4. Τιμη μου να χαρακτηριζομαι ετσι απο καποιον με τις δικες σας αποψεις... σας ευχαριστω.

      Διαγραφή
  4. Ντροπή στους "πατριώτες" του Νέα-Φλώρινα που αναπαράγουν τέτοιες φασιστικές ειδήσεις υποστηρίζοντας τους νεοναζί να παραχαράζουν την ιστορία. Μια ήταν, είναι και θα είναι η λύση για τους εργάτες... Ούτε στη Φλώρινα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους ναζί σε κάθε γειτονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε πολύ δημοκράτης τελικά! Συγχαρητήρια! Εμείς υπερασπιζόμαστε την ελευθεροτυπία και μόνο! Φασιστική είναι η αντίδραση σας απέναντι μας, δυστυχώς.
      Και το "πατριώτης" εντός εισαγωγικών σας το επιστρέφουμε! Δεν έχετε, δυστυχώς για σας, αυτό το προνόμιο! Το αντίθετο μάλιστα!

      Διαγραφή
    2. Hello, φίλος. Είμαστε στο 2016, και όχι στο 1930. Άσε τους ναζί στην ιστορικό τους ράφι και κοίτα τα χάλια σου.

      Διαγραφή
  5. θερμα συγχαρητηρια...αξιεπαινη προσπσθεια,και φυσικα δεν περιμενω την εγκριση των λεγωμενων συστημικων κομματων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως εθνικά θέματα δεν έχουμε εμείς οπότε ούτε πατριώτες είμαστε, δύσκολο φαντάζομαι αυτό να χωνευτεί.

    Τί είναι όμως φασισμός και τί ελευθεροτυπία;
    Είναι δημοκρατία να δίνεις φωνή σε φασίστες; Να δίνεις φωνή σε αυτούς που κόβουν τις φωνές;
    Και αυτό μάλλον δύσκολο να το καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο και να προκαλείτε, δε θα γίνουμε συμμέτοχοι στο παραλήρημά σας και στην επίδειξη πατριωτισμού και "εξυπνάδας"..
      Καλό σας βράδυ!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή όποιον δεν γουστάρουμε τον ονομάζουμε "φασίστα" (άραγε τι νόημα έχει πια η λέξη;) και του απαγορεύουμε να έχει λόγο. Και έτσι αυτοϊκανοποιούμαστε ότι επράξαμε στο ακέραιο το "δημοκρατικό" μας καθήκον. Υπέροχα!!!

      Διαγραφή
    3. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τεθούν σε σωστές βάσεις . Εάν φασίστα ονομάζουμε κάποιον αυταρχικό που θέλει να επιβάλει την γνώμη του τότε ο χειρότερος φασίστας είναι ο κομμουνιστής. Ιστορία να μάθετε απ' τον αγράμματο φίλη που δεν δέχεται την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας απ' τους τούρκους. Βεβαίως όλοι οι αριστεροί παραποιούν την ιστορία και ενεργούν ανθελληνικά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντικομμουνιστική. Είναι επάνω απ' όλα εθνικιστική και Ελληνική.

      Διαγραφή
  7. Αυτούς ακόμα δεν τους έχουν χώσει στη φυλακή; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικοί σου που στο δημοψήφισμα το λαϊκό ΟΧΙ το κάνανε ΝΑΙ μέσα σε μια νύχτα, γιατί είναι ακόμα έξω;

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.