Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αποτελέσματα εκλογών του πολιτιστικού συλλόγου Αρμενοχωρίου

Εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, διενεργήθηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμενοχωρίου, προχθές, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016.

Ψήφισαν: 82
Λευκά: 2
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:
Δελκούση Παρασκευή 72
Γώγου Δούμτση Νικολέτα 70
Γροσδάνη Χριστίνα 66
Δούμτση Αγγελική 64
Βαλκάνη Σοφούλα 64
Δούμτσης Παύλος 52
Μάγκου Δημητρούλα 48

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι:
Δελκούσης Γεώργιος
Τριανταφύλλου Φωτεινή
Κολεδίνη Δήμητρα

Την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016 συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΛΚΟΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΡΟΣΔΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΟΥΜΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΓΩΓΟΥ ΔΟΥΜΤΣΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΜΕΛΟΣ: ΒΑΛΚΑΝΗ ΣΟΦΟΥΛΑ
ΜΕΛΟΣ: ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΑΓΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΎΛΑ

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΙΑ. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο σύλλογος έχει σταματήσει να λειτουργεί ως σύλλογος πριν απο δυο χρόνια ,, δηλαδή πριν την εκλογή των ίδιων ατόμων ως "συμβούλιο" , τότε που η βιβλιοθήκη λειτουργούσε ως κανονική βιβλιοθήκη και όχι ως μάζωξη κυριών και μόνο (φίλων και συγγενών των μελών του συλλόγου) για κουτσομπολιό ,, τότε που υπήρχε ενεργή η βιβλιοθήκη , που τα παιδια του χωριού πήγαιναν και δανείζονταν βιβλία , διάβαζαν εκεί τα μαθήματά τους και δραστηριοποιούνταν ακόμα και με γιορτές ,,, όχι τώρα που τα παιδια του χωριού πηγαίνουν στο κτήριο της βιβλιοθήκης , γιατί έτσι το κατάντησε αυτός ο συλλογος ,για να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια στους υπολογιστές ... Έχετε καταστρέψει αυτό το μοναδικό αξιοθέατο και πολιτιστικό στοιχείο του χωριού... Δεν είναι όμως μόνο αυτα , αλλά κάνατε και "κτήση" σας το πολιτιστικό κέντρο του χωριού, κοινώς ΚΕΦΟ... Όσο και να θέλετε να πείσετε το χωριό ότι είναι ανοιχτό σε όλους , δεν ήταν ,, ήταν μόνο όταν θέλατε εσείς και σε όποιον θέλατε εσείς ... και τις περισσότερες φορές για να αναδειχτήτε .... Εδω καλα καλα ούτε στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δεν το δίνατε ... Ωστόσο βέβαια "διώξατε" με τον τρόπο σας τα νέα παιδιά , αυτά που εκπροσωπούσαν πάντα και παντού τον σύλλογο και δημιουργήσατε ένα γυναικείο χορευτικό και ένα παιδικό , όπως θέλετε να λέτε,,, γιατί και αυτά τα εκμεταλευόσασταν όποτε δεν βόλευε εσάς κυρίες ... και ναι "ΚΥΡΙΕΣ' , γιατί μόνο με γυναίκες έχει να κανει αυτός ο σύλλογος ... "Διώξατε" νέα παιδιά του χωριού που είχαν να δώσουν πολλά ... Γι αυτό αναλογιστείτε και λίγο για το τι κάνετε ,,, μην μιλάτε για εθελοντισμό και ξεφύγετε λιγο από το προσωπικο συμφέρον και τους ιδιοτελείς σκοπούς σας ,,, μην αναλαμβάνετε ευθύνες μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε τι να κάνετε και ασχολειθείτε με αυτα που ξέρετε να κανετε καλα ... Εχετε διχασει και ανακατέψει το χωριό ... Ξεφύγετε από την μιζέρια σας και την συνεχή επιθυμία της προβολής σας .. Σκοπός του συλλογου είναι να προβάλλει τον πολιτισμό και τα έθιμα του χωριού και όχι τους εαυτούς σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ... ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ....

      Διαγραφή
  3. Πάλι όλοι οι άσχετοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.