Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Σύλληψη 62χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Το βράδυ της Δευτέρας στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 62χρονο ημεδαπό για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος οδηγός του μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας δυο (02) αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου.

Κατασχέθηκαν:
• το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και
• έξι (6) κινητά τηλέφωνα με έξι (6) κάρτες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθει στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Όταν πιάνετε Έλληνες σας και αυτόν να τους δίνετε και λίγο ξύλο μπας και συνέλθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορα ρωτησα εναν αλβανο τσομπανο πως κυκλοφορει ετσι ανετος και βοσκει τα προβατα του και δεν φοβαται αφου φησικα δεν ειχε χαρτια.Εμας μου λεει τους τσομπανηδες δεν μας πηραζουν οι συνοριακοι γιατι αν μας μαζεψουν θα πρεπει να φυλανε το κοπαδι οι ιδιοι μεχρι να ερθει ο ιδιοκτητης.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα ειναι αυτος ο λογος που τοσοι αλβανοι χωρης χαρτια κυκλοφορουν ετσι στα χωρια μας και στα βουνα μας,τι να πω ντροπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.