Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα με 3-1 σετ για τον Αριστέα Φιλώτα

Ανταγωνιστικός, παρά την ήττα με 3-1 σετ, εμφανίστηκε ο Αριστέας στην Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Γρεβενών.
Οι παίκτριες του Φιλώτα, με εξαίρεση το πρώτο σετ, το οποίο έχασαν εύκολα με 25-13, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του αντιπάλου και με 22-25 ισοφάρισαν σε 1-1. Στο τρίτο σετ, οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στους πόντους μέχρι το 13-12, για να ΄ρθει το ξέσπασμα των γηπεδούχων, που με επι μέρους σκόρ 12-4 , έκαναν το 2-1. Η ομάδα του Αριστέα δεν τα παράτησε και προσπάθησε να ισοφαρίσει εκ νέου, όμως οι παίκτριες των Γρεβενών με όπλο τους το σερβις, έφτασαν στο 25-18 και στη τελική επικράτηση με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-13, 22-25, 25-16, 25-18.

Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου – Π. Μορφίδης) : Αβραμίδου Θεοδώρα, Δεληδιαμαντή Βασιλική, Θεολογίδου Άννα, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μελίσσα Κατερίνα, Μουλτσιά Πετρούλα, Μπηλιώνη Ευαγγελία, Νόπη Κούση, Ρίζου Σοφία, Τόρτοκα Σωτηρία, Τόρτοκα Σμαρώ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο ΔΑΚ Αμυνταίου ο σύλλογος πραγματοποίησε την τελετή αγιασμού των αγωνιστικών του τμημάτων και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ., των αθλητριών, του τεχνικού επιτελείου και των υποστηρικτών της ομάδος.



Αμέσως μετά τη λήξη της όμορφης εκδήλωσης, ακολούθησε η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων, ανάμεσα στον Αριστέα και τον Αστέρα Γρεβενών, με την ομάδα των Γρεβενών να επικρατεί με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-7, 25-6, 25-17.

Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου – Π. Μορφίδης): Γιώβη Μαρία, Δεληδιαμαντή Βασιλική, Θεολογίδου Άννα, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μουλτσιά Πετρούλα, Μπάλι Φρατζέσκα, Μπαρτζώκα Χρυσούλα, Τολούδη Κωνσταντίνα, Τσαχάκη Αναστασία, Χαραλαμπίδου Φωτεινή, Χατζή Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.