Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Προειδοποιητικό κλείσιμο των οινοποιείων, ως πρώτη αντίδραση στην επιβολή του ειδικού φόρου στο κρασί (video)

Σε ανοιχτή σύσκεψη μελών και φορέων του τόπου προχώρησαν τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρεία «ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΟΙΝΟΣ», με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και των τοπικών πολιτικών αρχών για την ζημία που υφίστανται τα οινοποιεία και οι οινοπαραγωγοί από την επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που επέβαλε η συγκυβέρνηση στο κρασί.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/1, στην Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της «ΑΜΥΝΤΑΙΟΝ ΟΙΝΟΣ», Άγγελος Ιατρίδης, ανέφερε πως το προειδοποιητικό κλείσιμο των οινοποιείων την επόμενη Δευτέρα, είναι η πρώτη από τις ενέργειες των πανελλήνιων οργανώσεων του κλάδου (ΕΔΟΑΟ – ΚΕΟΣΟΕ – ΣΕΟ) και ζήτησε τη στήριξη των πολιτικών αρχών, ώστε να αποφευχθεί το οριστικό κλείσιμο των οινοποιείων, γεγονός που θα επιδράσει αρνητικά στις τοπικές οικονομίες.
Από την μεριά τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Σέλτσας (Φλώρινα) και Μ. Δημητριάδης (Κοζάνη), δήλωσαν πως… αν και ψήφισαν υπέρ του φόρου, βρίσκονται στο πλευρό των οινοπαραγωγών!!!
Παρόντες στην σύσκεψη ήταν επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Σ. Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού, Π. Τσότσος, οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Κοζάνης, Κ. Θεοδωρίδης και Λ. Ιωαννίδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και οινοπαραγωγοί της περιοχής.



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτή την αδιανόητη υποκρισία των Συριζαίων βουλευτών, πολιτευτών και πάσης φύσεως φορέων του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατώ να την εξηγήσω!! Αν μπορεί κάποιος, τον ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λύπη μου σας αναφέρω ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν. Πρέπει. Το πρέπει στην Ελλάδα δεν το δέχεται κανεις.επαναστάτες όλοι ξαφνικα,ενάντια στους βουλευτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλήρης μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη προδοσία του ελληνικού λαού. ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.