Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Πάγωσε ο Σακουλέβας – Ολικός παγετός στη Φλώρινα (φωτογραφίες)

Σε συνθήκες ολικού παγετού βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες η Φλώρινα με τη θερμοκρασία να είναι μονίμως με αρνητικό πρόσημο. Στη διάρκεια της νύχτας, το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και -11 βαθμούς Κελσίου, ενώ αυτή τη στιγμή δείχνει -7.
Αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου είναι να παγώσει ο ποταμός Σακουλέβας, όπως φαίνεται και στις νυχτερινές φωτογραφίες που ακολουθούν.

7 σχόλια:

  1. Ολόκληρη η Φλώρινα να παγώσει και να κρυσταλώσει δε θα ενδιαφερθεί κανείς!!! Ηλιακοί σκανε καλοριφέρ παθαίνουν ζημιές αυτοκίνητα παγώνουν μέριμνα ή κάποιο μέτρο δεν παίρνει κανείς, όλοι κοιτάνε την παρτη τους εκλεγμένοι και μη. ΆΝ ήταν η Αθήνα έτσι, θα είχαν λυσάξει, το είδαμε και με το ένα χιλιοστό χιόνι που έριξε προχτές. Είμαστε στο έλεος το ΘΕΟΥ. ΤΕΛΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σου πολυ ωραια τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ερθω εγω να σου φτιαξω το καλοριφερ και θα σου βαλω αντιψυκτικο στον ηλιακο και στο αυτοκινητο. Και επειδη εισαι καλο παιδι θα σου αναψω την σομπα. Παμε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποπο μιζέρια φτάνει ποιά. ..έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε από την Δευτέρα βγάλε ανακοίνωση ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 11 ΒΑΘΜΏΝ ΚΕΛΣΊΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.