Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Φλώρινας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από 05/01/2016 απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, για προγραμματισμό των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα ενάντια στην προωθούμενη κατεδάφιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και στα νέα σκληρά μέτρα που ετοιμάζονται – για ακόμη μία φορά – να επιβάλουν στον ελληνικό λαό Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΔΝΤ, προσδιόρισε τη διοργάνωση παλλαϊκών συλλαλητηρίων ως εξής:

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Η εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Φλώρινας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στους προέδρους των πρωτοβάθμιων συμβουλίων τους και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώσουν τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας στα παρακάτω τηλ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΕΟΚΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ 6937440456
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ 6977750308

μέχρι την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.