Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση εκπροσώπων ελευθέρων επαγγελματιών και αυταπασχολούμενων της Π.Ε. Φλώρινας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, σας προσκαλεί να παραβρεθείτε την κοινή σύσκεψη-συνάντηση, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, (ισόγειο Δικαστικού Μεγάρου), την Πέμπτη 21-01-2016 και ώρα 12.00 μεσημέρι, των φορέων και συλλόγων ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων της Π.Ε. Φλώρινας με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το προσχέδιο του νόμου για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει αναγγελθεί ότι πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.
Ηδη ως γνωστό όλοι οι φορείς και οι σύλλογοι των επαγγελματικών τάξεων που εκπροσωπούν το σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, έχουν ρητά και κατηγορηματικά δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι αντιτίθενται στο ανακοινωθέν προσχέδιο και στις προθέσεις της κυβέρνησης για την ψήφισή του ενώ, έχουν επιπλέον οργανώσει κινητοποιήσεις με στόχο την απόσυρση του και την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση και με βάση την πραγματική οικονομική κατάσταση των κλάδων που αφορά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Π. Στεφανίδης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Ν. Σιάμκουρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.