Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τα τελικά αποτελέσματα του 4ου Rally Greece Offroad

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Διεθνές RALLY GREECE OFFROAD που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου με κέντρο τη Φλώρινα και με τις διαδρομές του να απλώνονται σε όλη σχεδόν τη Δυτική Μακεδονία.
Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 47 πληρώματα (εκκίνησαν 44) προερχόμενα από Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Γαλλία, Σερβία, Τουρκία και Κύπρο.
Συνολικά οι αγωνιζόμενοι διήνυσαν 850χλμ. - εκ των οποίων τα 430χλμ. ήταν Ειδικές Διαδρομές, κλειστές στην κυκλοφορία άλλων οχημάτων, που έκριναν την τελική κατάταξη- διασχίζοντας γραφικά τοπία και δάση εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, όπως αυτό του όρους Βαρνούς, του όρους Καϊμάκτσαλαν και του όρους Βίτσι.
Νικητές για το 2016 είναι το πλήρωμα από το Ισραήλ ELIRAL Yifrah και ADAR Melamed, οδηγώντας ένα εξελιγμένο POLARIS RZR.
Δεύτεροι στη Γενική Κατάταξη είναι οι SCHIUMARINI Andrea και SALVATORE Massimo με ένα Mitsubishi Pajero της RalliArt Ιταλίας.
Τρίτοι οι Βούλγαροι GOCHEV Nikolay και HRISTOV Todor με ένα ακόμη POLARIS RZR.
1οι Έλληνες και 4οι στη Γενική Κατάταξη οι ΣΙΟΥΤΗΣ Πέτρος και ΜΑΚΡΗΣ Κώστας με Mitsubishi Pajero.
Με την Οργανωτική Επιτροπή να είναι υπεύθυνη όχι μόνο για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, αλλά και για τη φιλοξενία των πληρωμάτων και των συνοδών τους, παρατέθηκαν δύο party (καλωσορίσματος και αποχαιρετισμού), ενώ είχε προβλεφθεί και καθημερινό δείπνο για πάνω από 350 άτομα.
Αρωγοί στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης ήταν η Π.Ε. Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, η ΔΕΗ, η Εταιρεία Τουρισμού Δ. Μακεδονίας, η Interamerican και η Superfast Ferries ενώ στο υψηλό επίπεδο ασφάλειας των Ειδικών Διαδρομών συνέβαλαν η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η ΕΔΟΠΑ, η Ραδιολέσχη Φλώρινας και πολλοί εθελοντές.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους για την πολύτιμη συμβολή τους!

Όλα τα πληρώματα ανανέωσαν το ραντεβού για το 5ο RALLY GREECE OFFROAD που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που σύντομα θα ανακοινωθεί.
Θα σας δούμε όλους εκεί!
www.rallygreeceoffroad.gr

Αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να δείτε εδώ.

7 σχόλια:

  1. Αυτόν που τερμάτισε 6ος στην κατηγορία του και παράτησε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας το αυτοκίνητο του θα τον μαζέψει κανένας; Σιγά ρε φίλε... 6ος τερμάτισες... Και μάλιστα σε έναν αγώνα όχι κ τόσο σπουδαίο (για να μην πω άγνωστο στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου)... Δεν πήρες δα και το χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολα Χατζηχρήστου8 Ιουνίου 2016 στις 8:19 μ.μ.

      Καταρχήν το ότι τερμάτισε 6ος σε τέτοιο αγώνα είναι επιτυχία! Διότι άλλοι που είχαν αυτοκίνητα πολύ καλύτερα και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων χορηγούς δεν κατάφεραν καν να τερματίσουν! Όσον το Ολυμπιακό μετάλλιο που λες και αυτό ν κέρδιζε πάλι χολή θα έβγαζες ! Και αν έχεις τα κότσια να υπογράφεις με το όνομα σου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 12:34 Πόσο ξεφτιλισμένος μπορεί να είσαι ? Σε ότι αφορά τον αγώνα ήταν διεθνής και μάλιστα επειδή είσαι απληροφόρητος και εντελώς άσχετος το ότι ήταν άγνωστο στο πολύ κόσμο δεν φταίει κανείς από αυτούς που αγωνίζονταν αλλά κάτι άσχετοι σαν εσένα ...που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν και κάθονται στην καφετερία η στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και έχουν γνώμη ....!! Πέρα από αυτά σε ενημερώνω λοιπόν πως αυτόν τον συμπολίτη μας έπρεπε έστω έτσι τιμητικά για την συμμετοχή του να του πεις ένα μπράβο άσχετα από την θέση που κατέλαβε και πολύ περισσότερο επειδή είχε ως σημαία την Φλώρινα και όχι τον εαυτό του !Η βλακεία σου ξεπερνά κάθε όριο με το να εκφράζεις γνώμη από την στιγμή που είσαι παντελώς άσχετος.και στην τελική δεν σε υποχρέωσε κανείς να πας να δεις τίποτα.
      Για όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα αυτό ο Τάσος αξίζει πολλά ΜΠΡΑΒΟ γιατί με δικά του έξοδα κάλυψε την συμμετοχή αυτή.
      Απάντηση επίσης για το LADA που στήθηκε στην πλατεία δεν ήταν με δική του πρωτοβουλία αλλά κατόπιν συνεννόησης με τις αρχές της πόλης.
      Κακόψυχους ,μίζερους,και άσχετους λοιπόν σαν εσένα δεν χρειάζεται να εκφράζει γνώμη.
      Όσο για την τιμητική διάκριση που του έγινε ήταν επειδή συμμετείχε ως το μοναδικό Μακεδονικό πλήρωμα.
      Αν κάποτε εσύ καταφέρεις κάτι παρόμοιο που δεν το νομίζω τότε πολύ θα ήθελα να δω την αντίδραση σου !

      Διαγραφή
  2. 12:34 Δεν το πήρες χαμπάρι. Απο χθές την κατάθεση στεφανιών θα τη κάνεις στο LADA Κατάλαβες.Και θα βαράς Προσοχή στο Νέο Μνημείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως να του κάνουμε και υπόκλιση; Αυτοανακηρύχθηκε ήρωας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ & ΑΠΕΧΘΕΙΑ είναι αυτά που νιώθω με τα παραπάνω σχόλια.

    Ένας συμπολίτης μας πήρε μέρος σε έναν διεθνή αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας και αντί να τον στηρίξουμε βγάζουμε χολή και φτύνουμε φαρμάκι .... Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα χάρηκαν που δεν κατάφερε να τερματίσει όπως ήθελε.

    Αναλογιστήκατε, όλοι οι παραπάνω μικροπρεπείς, τη συμβολή του Χατζηχρήστου για τη διεξαγωγή του αγώνα στην πόλη μας?
    Για αυτό τον αγώνα ήρθαν στην πόλη μας πάνω από 150 άτομα (οδηγοί, συνοδηγοί, τεχνικοί κτλ), άφησαν τα ωραία τους λεφτά και θα είναι οι διαφημιστές της πόλης μας στις χώρες τους. Σίγουρα όλοι αυτοί δεν έρχονται ούτε για τα μούτρα σας, ούτε γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε ...

    Σκεφτήκατε τα έξοδα που έκανε ο Χατζηχρήστος για να συμμετέχει στον αγώνα? (Ναι, τα γούστα πληρώνονται, αλλά αν είστε μάγκες, του χρόνου να συμμετέχετε και εσείς για να σας χειροκροτήσουμε και εσάς και όχι από τον καναπέ ... τζάμπα μάγκες με πικρόχολα σχόλια).

    Αλλά αυτή είναι η νοοτροπία μας : όσα δεν φτάνει η αλεπού .... και αφού δεν μπορώ να συμμετέχω εγώ, ας μην συμμετέχει κανένας. Κ Ρ Ι Μ Α .....

    Τάσο, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    Όλοι εμείς που μαζευτήκαμε τόσο στην αφετηρία, όσο και στο αεροδρόμιο δείξαμε ότι εκτιμάμε αυτό που κάνεις.
    Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους !!!!!!

    Κ.Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον τιμήσουμε σαν τοπικό ευεργέτη!!! Έφερε 150 άτομα στη Φλώρινα!!! Ή μάλλον καλύτερα να τον ανακηρύξουμε εθνικό ευεργέτη μιάς και αυτά τα άτομα συνμετείχαν σε "διεθνή" αγώνα!!! Αλήθεια ξέρεις κανείς άλλος την ύπαρξη αυτού του αγώνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.