Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κάλεσμα για συμμετοχή νέων χορωδών στη νέα Μικτή Χορωδία Αριστοτέλη (video)

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ανακοινώνει ότι, η αποχώρηση του μαέστρου κ. Δημοσθένη Μούσιου από τη Διεύθυνση της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου μας, σηματοδοτεί την αφετηρία ενός νέου χορωδιακού σχήματος υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κας Σοφίας Μούλη, το οποίο θα αποτελείται από νέους/νέες και ενήλικες 20-50 ετών (αιτήσεις ενδιαφερομένων μεγαλύτερης ηλικίας θα εξετάζονται κατά περίπτωση).
Καλούμε τους Φλωρινιώτες και τις Φλωρινιώτισσες που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική να πλαισιώσουν την προσπάθεια του ΦΣΦΑ, η οποία θα θέσει τα θεμέλια μιας νέας μακρόχρονης Μικτής Χορωδίας, όπως οι προηγούμενες.
Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Γραμματεία του Συλλόγου στο 23850 22754 και μέσω της ιστοσελίδας http://www.fsfa.gr/newchoir όπου βρίσκεται σχετική φόρμα.

Η Μαέστρος Σοφία Μούλη (σύντομο βιογραφικό)
Η Σοφία Μούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα. Τις πρώτες μουσικές γνώσεις τις απέκτησε από τον αείμνηστο δάσκαλό της Δημήτριο Λιώτση (1918-2015), Ήρωα Πολεμιστή του 33ου Σ.Π., μαέστρου, ιδρυτού της πρώτης Παιδικής Χορωδίας Φλώρινας (1942) και Μεγάλου Ευεργέτη του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Συνέχισε με σπουδές Πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών μαθημάτων και Διεύθυνσης Χορωδίας, στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας (τάξη κ. Βαλεντίνου Γ. Πατρικίδη και κας Τατιάνας Ταμπουλίδου) και στο Αστρινίδειο Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξη κας Βασιλικής Κατσούκα και κ. Σαμαρά Καμπάνη).
Παρακολούθησε σεμινάρια Διεύθυνσης Χορωδίας στην Ελλάδα (στο Ωδείο Kodály με την LenkeIgo και τον κ. Μιχάλη Πατσέα, στη Μυτιλήνη με την Dr. Therees Hibbart, στην Θεσσαλονίκη με τον κ. Αντώνη Κοντογεωργίου και σε τρεις Θερινές Ακαδημίες του Ιονίου Πανεπιστημίου, με τους προσκεκλημένους διδάσκοντες καθηγητές Andrevander Merwe, Andre Thomas και την κα Zimfira Poloz) και το εξωτερικό (Μουσικοπαιδαγωγικές Αρχές του Συστήματος Kodály).
Συνεχίζει μαθήματα Διεύθυνσης Χορωδίας υπό την καθοδήγηση του κ. Δημήτρη Κτιστάκη.
Εργάσθηκε στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας, στο Ωδείο ΠΕ Φλώρινας, στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση και στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φλώρινας.

Την κα Μούλη παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου, ο αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Ρόζας, ο κοσμήτορας κ. Σπύρος Παπαχαρίσης και ο έφορος κ. Ιωάννης Αριστείδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.