Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας και γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με αναπηρία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Φλώρινας σας προσκαλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» στη Φλώρινα, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 5 μ.μ.
Σε συνέχεια προηγούμενης τηλεφωνικής πρόσκλησης από την Διοίκηση, σας υπενθυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο και ώρα 15:30 μμ. θα γίνει η Καταστατική Γενική Συνέλευση (Τροποποίηση καταστατικού - αρθ. 17 καταστατικού) που έχει ορισθεί με προηγούμενη απόφαση ΔΣ αλλά και Τακτικής ΓΣ. των μελών του Συλλόγου.
Η συμμετοχή όλων είναι απολύτως αναγκαία, δεδομένου ότι, σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο του ισχύοντος Καταστατικού μας, για τη λήψη απόφασης τροποποίησης του Καταστατικού χρειάζεται η παρουσία του ενός δεύτερου (1/2) των μελών, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις και η πλειοψηφία των τριών τετάρτων (3/4) των παρόντων.
Ο αγώνας για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ των παιδιών μας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ και περνά ΜΟΝΟ μέσα από την ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Σιδηροπούλου Αγνή
Η Γραμματέας
Σουμελίδου Ιορδάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.